2017-06-20 11:55:05
Φωτογραφία για Πάτρα - Τώρα: Βούλιαξαν οι εφορίες μετά την αποστολή των προστίμων για τα ανασφάλιστα - ΦΩΤΟ
Το αδιαχώρητο παρατηρείται από το πρωί της Τρίτης στη... Γ Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Πατρών, από ιδιοκτήτες οχημάτων που σπεύδουν στην εφορία, μετά την παραλαβή ειδοποιητηρίων για τα ανασφάλιστα, ο εντοπισμός των οποίων προέκυψε από τον έλεγχο της ΑΑΔΕ στις 6 Ιουνίου.

"Οπλισμένοι" με υπομονή και έχοντας ανά χείρας έγγραφα που αποδεικνύουν όπως δηλώνουν στο tempo24.gr, πως δεν θα έπρεπε να λάβουν "ραβασάκια" ,περιμένουν στις ουρές που έχουν σχηματιστεί, έως ότου διευθετήσουν τις υποθέσεις τους, διορθώνοντας τα λάθη που εντοπίστηκαν στο σύστημα, και τους εμφανίζουν ως παραβάτες.

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να φτάσουν στα γκισε για να πληρώσουν το πρόστιμο των 250 ευρώ, ενώ αρκετοί είναι και εκείνοι που σπεύδουν στην Εφορία για να καταθέσουν έστω και καθυστερημένα τις πινακίδες κυκλοφοριας των οχημάτων τους.

«Παγώνουν» τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα


Την ίδια ώρα μετά τις αντιδράσεις αλλά κυρίως για τα λάθη που έχουν εντοπιστεί κατά την εφαρμογή του νέου μέτρου, δημοσιεύματα αναφέρουν πως το Υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να προχωρήσει στο πάγωμα των προστίμων για ένα εύλογο διάστημα και μέχρι να διευθετηθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Καθημερινής" το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στους ανασφάλιστους κατόχους οχημάτων και εξετάζει την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης που θα καταργεί επί της ουσίας το παράβολο των 250 ευρώ υπό την προϋπόθεση ότι σε εύλογο διάστημα- πιθανότητα- έξι μηνών θα ασφαλίσουν το όχημά τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ