2017-06-20 15:40:34
Φωτογραφία για Το επίσημο σήμα ταυτοποιημένου μέλους του Υπουργείου Τύπου έλαβε το kranosgr
Το επίσημο σήμα ως ταυτοποιημένο μέλος της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, έλαβε σήμερα το kranosgr, μετά την επιτυχημένη καταχώρησή του στο online μητρώο του Υπουργείου.

Ως ένα από τα πρώτα ιστολόγια που είχε καταθέσει αίτηση καταχώρησης αναγράφοντας όλα τα στοιχεία φορολογικά και μη που απαιτούσε η αίτηση, το kranosgr, ελέγχθηκε από τους αρμόδιους κρατικούς υπαλλήλους και η καταχώρηση κρίθηκε επιτυχής.

Tο kranosgr που από καιρό θεωρείται και επίσημα μέλος του online συστήματος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης του Υπουργείου Τύπου που μπορεί να δημοσιεύει τις οποιεσδήποτε διαφημίσεις (κρατικές και μη), με τη δυνατότητα να εκδίδει τα αντίστοιχα παραστατικά που απαιτεί ο νόμος, έχει την υποχρέωση όπως αναρτήσει στην κορυφή της σελίδας του ιστολογίου και σε εμφανή σημείο το σήμα του Υπουργείου που έλαβε σήμερα.

Καθόλα νόμιμοι, συνεχίζουμε  δυναμικά την πορεία μας και στο στρατιωτικό ρεπορτάζ, όπως γίνεται τα τελευταία 23 χρόνια μετά την αποφοίτησή από τη Σχολή Δημοσιογραφίας, στο χώρο του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. 

Προύφας Ηλίας
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ