2017-06-20 18:46:10
Φωτογραφία για Λήμνος: Η 88ΣΔΙ Τιμά το Τάγμα της Εθνοφυλακής – Απονοµή Πλακέτας στον γηραιότερο εθνοφύλακα και στο γηραιότερο εν ενεργεία εθνοφύλακα!
Με αφορμή την επίσημη ανακήρυξη του 2017 σε έτος Εθνοφυλακής – Εφεδρείας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου στη Λήμνο εκδήλωση με τις παρακάτω δράσεις:

              Στο χώρο της ΛΑΦ και από ώρα 20:30, θα λάβουν χώρα οµιλίες με θέμα «Η Εθνοφυλακή ως διαχρονικός Θεσµός των Ελληνικών ΕΔ» και «Η Εθνοφυλακή µέσα από τα µάτια ενός Εθνοφύλακα» και θα πραγματοποιηθεί απονοµή πλακέτας – αναµνηστικού διπλώµατος από Διοικητή 88 Σ∆Ι στον γηραιότερο εθνοφύλακα και στο γηραιότερο εν ενεργεία εθνοφύλακα. Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφικού υλικού δραστηριοτήτων των Ταγμάτων Εθνοφυλακής.

              Οι δράσεις αυτές αποτελούν συνέχεια των εκδηλώσεων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την 3 Ιουνίου 2017  και αφορά στη διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης στη ΛΑΦ και την συμμετοχή ομάδας εθνοφυλάκων στον καθαρισμό του λιμένα Μύρινας την 4 Ιουνίου 2017. 

              Το σύνολο των δραστηριοτήτων αποσκοπούν στην ανάδειξη του έργου και της προσφοράς του Τάγματος Εθνοφυλακής και την συμβολή του στην εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της Περιοχής  ευθύνης μας.

ΠΗΓΗ: http://www.limnosreport.gr/limnos/116042/limnos-i-88sdi-tima-to-tagma-tis-ethnofylakis-apono%C2%B5i-plaketas-ston-gireotero-ethnofylaka-ke-sto-gireotero-en-energia-ethnofylaka/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ