2017-06-22 12:24:16
Φωτογραφία για Ενημερώθηκε η ΠΑ για το F-35
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ της κατασκευάστριας εταιρείας ήλ­θαν, έκαναν δύο ενημερώσεις και απήλθαν. Ο λόγος για τους υπευθύνους της Lockheed Martin, οι οποίοι ήλθαν στην Ελλάδα για το F-35, ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ΥΠΕΘΑ και της Π.Α για το «αόρατο» (stealth) αεροσκάφος πέμπτης γενιάς και απήλθαν.

Συμφώνως με τις πληροφορίες μας, πραγματοποίησαν δύο ενημερώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις και τις δυνατότητες του F-35, η πρώτη από τις οποίες ήταν «κλειστή», καθότι απευθυ­νόταν μόνο προς τις ηγεσίες του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΑ, καθώς και σε ελάχιστο αριθμό αρμόδιων επιλεγμένων επι­τελών, ενώ η δεύτερη ενημέρωση ήταν περισσότερο ευρεία και περιελάμβανε αποκλειστικώς υψηλόβαθμα στε­λέχη της Π.Α. 

Ρωτήσαμε κορυφαία πηγή του ΓΕΑ για τις ενημερώσεις και μας είπε ότι εντάσσονται στο πλαίσιο του σταλθέντος στους Αμερικανούς LOR («Letter of Request») και ότι -το πιο σημαντικό- για τα τρέχοντα οι­κονομικά δεδομένα του ΓΕΑ το «κέρδος» είναι πρακτικό, αφού όλες αυτές οι ενημερώσεις γίνονται τελείως δωρεάν για την ελληνική πλευρά, «κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν», όπως διευκρίνισε.


(ΕΠΕΝΔΥΣΗ-17/06/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ