2017-06-22 19:26:44
Φωτογραφία για Γι΄ αυτόν τον ξένο άσο τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός – Πόσα προσφέρει και γιατί είναι δύσκολη περίπτωση;
Οι Ερυθρόλευκοι παλεύουν για να εντάξουν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, αλλά καλούνται να ξεπεράσουν ορισμένα εμπόδια για να το καταφέρουν.

Η μεταγραφική περίοδος προχωρά και ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια μεταγραφή, με εξαίρεση αυτούς που ήταν ήδη κλεισμένοι από πριν (Ρισβάνη, Κούτρη, Σισέ).

Ο χρόνος πιέζει τους Ερυθρολεύκους, οι οποίοι θέλουν δεδομένα ενίσχυση σε ορισμένες θέσεις, με αυτή του εξτρέμ να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.

Στο πλαίσιο της αναζήτησής τους για ακραίο επιθετικό, οι Πειραιώτες συνεχίζουν να ασχολούνται με έναν… παλιό γνώριμο στα μεταγραφικά τους θέματα, τον Μεχντί Καρσελά της Γρανάδα!

Ο Μαροκινός αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση για τους Πειραιώτες, αλλά και για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, κάτι που αυξάνει τον ανταγωνισμό και αυτόματα την υπόθεσή του δύσκολη.

Ο Καρσελά έχει συμβόλαιο με τη Γρανάδα, ωστόσο το γεγονός ότι η ομάδα του υποβιβάστηκε του δίνει το δικαίωμα να πάρει μεταγραφή. Συγκεκριμένα, υπάρχει όρος στη συμφωνία του με τον ισπανικό σύλλογο που προβλέπει ότι ο διεθνής εξτρέμ μπορεί να φύγει αυτόματα με πρόταση ίση με το ποσό που η Γρανάδα έδωσε για να τον αποκτήσει, δηλαδή 2.5 εκατομμύρια ευρώ.


Το κασέ του παίκτη είναι προσιτό, αφού ζητά περίπου 800.000 ευρώ ετησίως και ο Ολυμπιακός παραμένει στο κόλπο της απόκτησής του. Όμως, όπως προαναφέραμε, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι Πειραιώτες κάνουν ό, τι μπορούν χωρίς να είναι… εγγυημένη η επιτυχία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ