2017-06-22 19:43:10
Φωτογραφία για Η διατροφική αλλαγή που θα σε κάνει να χάσεις βάρος 2 φορές πιο γρήγορα
Tυπικά και συνηθισμένα 2 είναι τα είδη τροφής που σχεδόν ενστικτωδώς αποφασίζουμε- ή τουλάχιστον παλεύουμε να μειώσουμε- κάθε φορά που θέλουμε να χάσουμε μερικά κιλά: Τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακας. Σύμφωνα όμως με νέα σχετική έρευνα που δημοσιεύεται στην Επιθεώρηση του Αμερικανικού Κολεγίου Διατροφής τα θεαματικά αποτελέσματα έρχονται αν κόψεις ή απλά μειώσεις την κατανάλωση του κρέατος.

Συγκεκριμένα το πόρισμα αναφέρει πως τα άτομα που ακολουθούν vegeterian διατροφή χαμηλών λιπαρών χάνουν βάρος και ο μεταβολισμός τους παίρνει φωτιά σε αισθητά μεγαλύτερο βαθμό απ' όσο εκείνων που εναποθέτουν τις ελπίδες τους για απώλεια κιλών στο κοτόπουλο και την άπαχη μπριζόλα.

Βασικά χάνουν 2 φορές πιο γρήγορα, σύμφωνα με αυτή τη μελέτη των ειδικών, η οποία στηρίχθηκε στην παρακολούθηση μιας ομάδας 74 ατόμων τα οποίοι είχαν ως κοινό χαρακτηριστικό τον διαβήτη τύπου 2 και ακολούθησαν διατροφή μόνο με δημητριακά, λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς. Και δεν έχασαν μόνο κιλά, αλλά και διόλου ευκαταφρόνητο λίπος.

Και τι σημαίνει αυτό τώρα; Ότι πρέπει να κόψεις το κρέας, ενώ δεν θες; Όχι. Αλλά το να εμπλουτίσεις το διατροφολόγιό σου με περισσότερες φυτικές ίνες, καρπούς και πρασινάδα μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση του κρέατος δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ