2017-06-22 20:51:18
Φωτογραφία για λένη Μενεγάκη: Μαύρη μέρα σήμερα για την Απόλυτη...
Πως λέμε “μαύρη είναι η νύχτα στα βουνα”; Ε, σήμερα “μαύρη είναι η μέρα στα βουνά” και πιο συγκεκριμένα στα βουνά της… Κάντζας! Γιατί αν νομίζεις λατρεμένη πως σήμερα σήκωσε… θερμοκρασία μόνο ο λαμπερός ήλιος πλανάσαι πλάνην οικτρά!

…της Νάνσυ Νικολαΐδου

Σήμερα σήκωσε… θερμοκρασία και η λαμπερή Ελένη! Ποιά Ελένη; Μία είναι η Ελένη, μη λέμε κάθε τρεις και λίγο τα ίδια, η…. Εθνική μας Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη!

Και πρέπει να σου πω, ότι σήκωσε… θερμοκρασία, πουρνό-πουρνό και πριν σφίξουν οι ζέστες. Η Απόλυτη άρχισε να “βράζει” μόλις πήρε στα χέρια της το ραβασάκι της Nielsen και είδε τις χθεσινές επιδόσεις της εκπομπής της.

Η “Ελένη” της σημείωσε τηλε-ιστορικό χαμηλό, μιας και μόλις και μετά βίας κατάφερε να πιάσει την βάση της τηλεθέασης και να κλείσει με ένα θλιβερό 10,0% στο σύνολο, με τον πανολεθρίαμβο της εκπομπής να συνεχίζεται και στα νεανικά κοινά, στα οποία μία φορά κι έναν καιρό, η Απόλυτη σάρωνε και όλοι όσοι βρισκόντουσαν απέναντί της, έτρωγαν την σκόνη της, για να το θέσουμε έτσι όσο πιο απλά και λαικά γίνεται! Θυμάσε λατρεμένη και το αντίστοιχο, διαφημιστικό σποτάκι που είχε γυρίσει ενόψει πρεμιέρας του “Πρωινού Καφέ” στον ΑΝΤ1 και ήταν σε στίβο έτοιμη να κάνει το… κατοστάρι της και στο τέλος μας κοιτούσε με τα καταγάλανα μάτια της και μας έλεγε το περίφημο, “σιγά μην τρέξω”; Ε, τώρα της ταιριάζει καλύτερα το… “τρέξε Ελένη, τρέξε”!

Όσο για το τι έκανε και στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών, στο λεγομένο ,δηλαδή, δυναμικό κοινό; Η Ελένη χθες χτύπησε ένα απογοητευτικό 11,0%, ενώ οι επιδόσεις της ήταν το ίδιο χλιαρές και στα γυναικεία κοινά από 45-54 ετών όπου άγγιξε μόλις το 10,6%, ενώ στα μοναδικά γυναικεία κοινά που φάνηκε να μπορεί να… αναπνέει, είναι στα γυναικεία κοινά από 25-44 ετών, όπου σημείωσε το 14,4%.

Οι πτήσεις της Απόλυτης στους πίνακες τηλεθέασης φέτος, όχι μόνο δεν θυμίζουν τις παλιές της επιδόσεις που ζάλιζαν κόσμο, αλλά θυμίζουν περισσότερο τις παγωμένες επιδόσεις της… παρουσιάστριας με το ζόρι, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
. Αν το καλοσκεφτείς, συναγωνίζονται και οι δύο στο ποιά θα τα καταφέρει να πιάσει την βάση του 10,0%! Και καλά η… παρουσιάστρια με το ζόρι, δεν το ΄χει το κορίτσι, τι να κάνει; Αμ, η Ελένη; Η Ελένη μας;

Η΄ μήπως τώρα που το σκέφτομαι όλη αυτή η… κατρακύλα, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι πια εδώ και αρκετά χρόνια η Ελένη μας, αλλά η… Απόλυτη; Γιατί την Ελένη την λατρέψαμε γιατί ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Γιατί είχε χάρη, αμεσότητα, ταμπεραμέντο, ζεστασιά… Γιατί είχε τον μοναδικό τρόπο να σε κάνει να πιστεύεις πως εννοείται πως θα μπορούσε να ήταν η κολλητή σου, η κόρη σου, η αδελφή σου Και η αλήθεια είναι πως εδώ και πολλά χρόνια η Ελένη έχει πάψει να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Έχει γίνει η κυρία μετά των τιμών της διπλανής έπαυλης. Και όταν προσπαθείς από την πισίνα της έπαυλης με το πανάκριβο καφτάνι και την καπελαδούρα να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ για να εξασφαλίσει το μεροκάματο (αν και εφόσον έχει την πολυτέλεια να δουλεύει), μάλλον δεν υπάρχει καλό… σήμα και η επικοινωνία γίενται με διακοπές και με πολλά παράσιτα!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ