2012-05-22 20:12:39
Φωτογραφία για ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Την πεποίθηση ότι η ενέργεια και το πάθος που βγάζει ο Ολυμπιακός στο παρκέ, μπορούν να κάνουν την διαφορά στην σειρά των τελικών της Α1 κόντρα στον ΠΑΟ, εξέφρασε ο Γιώργος Καλαφατάκης με δηλώσεις του στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

«Εκεί είναι το μυστικό καθώς από πλευράς ποιότητας υπερέχει ο Παναθηναϊκός», πρόσθεσε ο τεχνικός του ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Καλαφατάκη:

Για την εικόνα των δύο ομάδων στο πρώτο ματς:

«Δεν με εξέπληξε κάτι. Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Περίμενα αυτήν την εικόνα τους. Ίσως να ήταν διαφορετική αν είχε γίνει το ματς την προηγούμενη Πέμπτη. Με την αναβολή κέρδισε κάποιες μέρες ο Ολυμπιακός και ήταν σημαντικό κομμάτι γιατί έπρεπε να διαχειριστεί την επιτυχία στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε την φρεσκάδα και το πάθος αλλά ήταν κοντά στο σκορ. Πλησίασε κάποια στιγμή μάλιστα. Έχει δρόμο ακόμα η σειρά και πιστεύω ότι το ματς της Πέμπτης θα είναι άλλο παιχνίδι».


Για το αν έχει προβάδισμα κάποια ομάδα:

«Ένα προβάδισμα το έχει ο Ολυμπιακός. Έχει ψυχολογία, κίνητρο, πάθος και το αβαντάζ της έδρας. Ο Παναθηναϊκός είναι κουρασμένος και κορεσμένος και επηρεασμένος από την ατμόσφαιρα για το μέλλον του Ομπράντοβιτς και των Γιαννακόπουλων»

Για το αν η ενέργεια μπορεί να κάνει την διαφορά:

«Βέβαια, όλο το μυστικό εκεί είναι, στην ενέργεια. Σαν ρόστερ ο Παναθηναϊκός υπερτερεί αλλά ο Ολυμπιακός βασίζεται στο πάθος και την ενέργεια. Δίνουν το 100% στο παρκέ και έχουν για ηγέτη τον Σπανούλη και σε φοβερή κατάσταση Πρίντεζη και Παπανικολάου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ