2017-06-22 22:12:15
Φωτογραφία για Κουίζ: 10 + 1 τραγούδια Ελλήνων που δεν τα τίμησες όπως πρέπει
Όχι μόνο εσύ. Και τα ραδιόφωνα το ίδιο Υπήρχε κάποτε μια εποχή που η ελληνική μουσική στηριζόταν πρώτα και κύρια στην κυκλοφορία δίσκων. Μετά ακολουθούσαν τα ραδιόφωνα. Ήταν σαν τις εφημερίδες για τη δημοσιογραφία. Όταν αγοράζεις μια εφημερίδα διαβάζεις όλα τα άρθρα. Ή τουλάχιστον τα κοιτάς. Όταν αγόραζες ένα μουσικό άλμπουμ άκουγες από μια φορά όλα τα τραγούδια. Και τα άκουγες ολόκληρα μήπως υπήρχε ένα σημείο που να σε έψηνε. Χάρις σε αυτό μπορούσες να μάθεις και να εκτιμήσεις ένα κομμάτι που τα ραδιόφωνα δεν το έπαιζαν με τίποτα. Σήμερα, που θεωρητικά το Youtube θα έπρεπε να το ενισχύει αυτό, δεν συμβαίνει. Γιατί αν η πρώτη νότα δεν σε ψήνει το περνάς στο ντούκου.

Κι όμως υπάρχουν μερικά τραγούδια που δεν έχουν πάρει την απαραίτητη προσοχή. Τα περισσότερα βρίσκονται στη θέση νούμερο 11 κάποιου cd και καπακώνονται από τα υπόλοιπα. Γι΄αυτό υπάρχουμε εμείς που θα έλεγε και η Καίτη Γαρμπή. Για την διάσωση του εθνικού μας θησαυρού. Κι αν καταφέρεις να κάνεις το 11/11 τότε θα σου υποκλιθούμε και θα σου ρίξουμε και πανέρια με λέλουδα ωσάν άλλος Ζάχος Δόγκανος.

Ρέμος, Ρουβάς, Βανδή, Κοκκίνου και μερικά λιγότερο αναμενόμενα ονόματα βλέπουν κομμάτια τους που δεν τιμήθηκαν δεόντως (ενώ το άξιζαν) να δικαιώνονται. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται αδέρφια!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ