2017-06-24 17:08:13
Φωτογραφία για Ξέσπασε κυβερνοπόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων χάκερς
Κυβερνοπόλεμος φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, με αφορμή την κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποία αποδίδεται σε Τούρκους χάκερς.

Τούρκοι χάκερς ανέλαβαν την ευθύνη για την σελίδα του πρωθυπουργού ωστόσο το γεγονός ότι πρόκειται για κυβερνοεπίθεση δεν επιβεβαιώθηκε από κυβερνητικές πηγές του Μεγάρου Μαξίμου. Άμεση ήταν η απάντηση των Ελλήνων Anonymous, όπως αυτοαποκαλούνται, που απείλησαν: «Τουρκία.. Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε!».

Όλα ξεκίνησαν, όπως αρχικά μετέδωσε ο ΑΝΤ1, με τους Τούρκους χάκερς να υποστηρίζουν ότι χάκαραν την ιστοσελίδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα «primeminister.gr». Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι μπλόκαραν την προσωπική ιστοσελίδα του κ. Τσίπρα, αναρτώντας απειλητικά μηνύματα, λίγες ώρες μετά τις τουρκικές προκλήσεις στην Αγιά Σοφιά. Και ενώ αναμένονται απαντήσεις από τον τεχνικό έλεγχο που κάνουν ειδικοί, οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι χάκερς άφησαν στη σελίδα μηνύματα όπως «η υπομονή μας εξαντλείται».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ