2017-06-24 21:29:43
Φωτογραφία για ''Χακί'' ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς και Πλαταμώνα
Σε αγώνα ποδοσφαίρου 5Χ5 καλεί μέσω του kranosgr, o Διοικητής του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς Ταγματάρχης Ιωάννης Καράνταλης το προσωπικό του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Η ''πρόκληση'' έρχεται με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 που κατασκευάζεται στο παραθεριστικό θέρετρο της Λεπτοκαρυάς για τους δικαιούχους παραθεριστές και επισκέπτες. 

Σε συνάντηση που είχαμε σήμερα μαζί του στο χώρο του γηπέδου και ενώ τοποθετούσαν το δίχτυ παραλλαγής στα τέρματα, μας ανέφερε πως σκοπεύει να εγκαινιάσει το γήπεδο με ποδοσφαιρική ''μονομαχία'' ανάμεσα στο προσωπικό των δύο ΚΑΑΥ. ''Ελπίζουμε να ανταποκριθούν στην πρόσκληση οι συνάδελφοι του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα. Στον αγώνα θα προσκαλέσουμε το Στρατηγό Διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτο Ζερβάκη, τον Διοικητή μας της 1ης Μεραρχίας Υποστράτηγο Γεώργιο Βύνιο και το Διοικητή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Πάρι Καπραβέλο. Θα είναι μια ωραία αθλητική εκδήλωση την οποία θα χαρούμε όλοι μας''.

Να σημειώσουμε πως παράλληλα με το γήπεδο 5Χ5 στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς κατασκευάζεται και χώρος γηπέδου μπάσκετ ο οποίος έχει ολοκληρωθεί και απομένει να τοποθετηθούν οι μπασκέτες.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ