2017-06-25 15:42:34
Φωτογραφία για Πανικός χθες στο νοσοκομείο Σπάρτης - Ρομά χτύπησαν άσχημα γιατρό
Σκηνές πανικού επικράτησαν χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY, ένας Ρομά έχοντας υποστεί κάταγμα στο πόδι μεταφέρθηκε από τους οικείους του στη Νοσηλευτική Μονάδα της λακωνικής πρωτεύουσας, όπου εξετάστηκε από ορθοπεδικό και αποφασίστηκε η εισαγωγή και νοσηλεία του.

Οι συγγενείς του παθόντα απαίτησαν τη διακομιδή του με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Αθήνας, κάτι όμως που δεν κρίθηκε απαραίτητο από τον θεράποντα ιατρό, μιας και επρόκειτο για περιστατικό που μπορούσε να φέρει σε πέρας το Νοσοκομείο Σπάρτης.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του FLY, η αρνητική απάντηση εξόργισε τους Ρομά, οι οποίοι κινήθηκαν εναντίον της ιατρού, την οποία γρονθοκόπησαν προκαλώντας της τραύματα στο πρόσωπο και σοβαρές εκδορές. Ακολούθησαν στιγμές μεγάλης έντασης, καθώς στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με σκοπό την εξομάλυνση της κατάστασης.

Ομάδα Ρομά συνελήφθη και προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, ενώ η γιατρός νοσηλεύεται σοκαρισμένη στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από τη διοίκηση του Νοσοκομείου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ