2017-06-25 22:28:27
Φωτογραφία για Ανατρέπονται τα πάντα στον ALPHΑ! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραμένει στο κανάλι!
Μέχρι πρότινος, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του καναλιού της Κάντζας θεωρούσαν βέβαιη την αποχώρησή της. Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν Ήδη από τον Μάιο, οι πρώτες φήμες, ανακοινώσεις και εκτιμήσεις για τα προγράμματα που δεν θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν, αποτελούν γεγονός. Από τον κανόνα δεν ξέφυγε ούτε ο ALPHA. Σύμφωνα με το τηλεοπτικά ρεπορτάζ, στις παραγωγές που δεν θα δούμε από Σεπτέμβρη περιλαμβάνονται τόσο η σειρά «Αστέρας Ραχούλας», όσο και οι εκπομπές «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Το καθένα για τους δικούς του λόγους, οι οποίοι είναι πλέον γνωστοί στα δημοσιογραφικά.

Και ενώ το τέλος του «Αστέρα» είναι βέβαιο λόγω μεγάλου κόστους των εξωτερικών γυρισμάτων και ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει ήδη δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Οκτώβρη που μας έρχεται, από νέα τηλεοπτική στέγη, η ανατροπή έρχεται με πρωταγωνίστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


Η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ούσα σαφέστατα ο πιο αδύναμος κρίκος του καναλιού, ήταν βέβαιο πως θα έκανε οριστικό φινάλε.

Για κάποιους, το τέλος έπρεπε να έχει έρθει καιρό πριν, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν δεν είχε την τηλεθέαση που το κανάλι επιθυμούσε. Οι τελευταίες πληροφορίες εκ των έσω, ωστόσο, αναφέρουν πως καμία οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα.

Σήμερα μάλιστα, η ίδια η Σπυροπούλου ανέφερε σε συζήτηση με τους συνεργάτες πως «καταρχάς δεν φεύγει», χωρίς να διευκρινίζει αν αναφέρεται στις καλοκαιρινές της διακοπές (που ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης) ή αν μιλά για το τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι.

Παρότι την Κυριακή είναι η τελευταία της εκπομπή (για τη συγκεκριμένη τηλεοπτική σεζόν τουλάχιστον), άνθρωποι του καναλιού υποστηρίζουν ότι δεν έχει υπάρξει ούτε καν άτυπη ενημέρωση σχετικά με το μέλλον της παρότι βρισκόμαστε μία ανάσα από τον Ιούλιο.

Την ίδια ώρα, αν και το όνομα της Ελένης Τσολάκη είχε έντονα ακουστεί για την παρουσίαση νέας πρωινής εκπομπής Σαββατοκύριακου στον ALPHA, η ίδια δεν έχει δεχθεί καμία επίσημη πρόταση.

Όπως φαίνεται, όλα θα κριθούν μέσα στο καλοκαίρι, καθώς ούτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ούτε οι συνεργάτες της γνωρίζουν μέχρι στιγμής αν θα συνεχίσουν.

Για την ακρίβεια, τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που δεν έχει καν συζητηθεί το ποιες είναι οι σκέψεις τον ιθυνόντων του σταθμού σχετικά με το «Σπιτάκι».

Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια δε σκοπεύει να πει το οριστικό αντίο με το κλείσιμο της σεζόν, καθώς θα παλέψει μέχρι τέλους της παραμονή της στο κανάλι.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ