2017-06-27 20:10:37
Φωτογραφία για Νανά Καραγιάννη: Η τελευταία σοκαριστική συνέντευξή - Δε το χωράει το μυαλό μας τι είχε δηλώσει...
Σχεδόν ένα χρόνο πριν η Νανά Καραγιάννη είχε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση για πολύ καιρό στο νοσοκομείο. Τότε τα κατάφερε. Σήμερα δυστυχώς βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη και το δυσάρεστο γεγονός επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία

Διάβασε την τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικο Down Town λίγες μέρες μετά την ανάρρωση από την περιπέτεια της υγείας της τον Αύγουστο του 2016

Ανατριχίλα προκαλέι η δήλωσή της για τις φορές που την είχαν πεθάνει, ενώ ήταν στη ζωή κάτι το οποίο θα ευχόμασταν να ήταν μια είδηση ψευδή και πως θα τη δούμε πάλι όρθια για να παλέυει με αυτόν τον εφιάλτη.

“Δεν είμαι απλώς φοβισμένη, είμαι σοκαρισμένη. Στο παρελθόν με είχαν πεθάνει αρκετές φορές. Τώρα όλο αυτό κόντεψε να γίνει πραγματικότητα. Χωρίς τη βοήθεια της μάνας μου – δεν ξέρω που βρήκε το κουράγιο αυτή η γυναίκα και ήρθε από την Κέρκυρα να δει το παιδί της σε κώμα – και των φιλενάδων μου δεν θα τα είχα καταφέρει. Άγρια, βαθιά σοκαριστική εμπειρία η Εντατική. Μόνο όσοι έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο θα με καταλάβουν”, αποκάλυψε η Νανά Καραγιάννη μιλώντας στο Down Town για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο νοσοκομείο.

Η δημοσιογράφος έμεινε 20 μέρες στην Εντατική και συνολικά έναν μήνα στο νοσοκομείο... Και ήταν αρκετά για να συνειδητοποιήσει για πρώτη φορά στη ζωή της πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα για εκείνη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ