2017-06-28 12:11:16
Φωτογραφία για 100 κιλά χασίς, ένα Καλάσνικοφ, και ένα πιστόλι στα Τρίκαλα
Συνελήφθη προχθές το βράδυ στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 30χρονος, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεως οχημάτων, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημά του σε οδό της πόλης των Τρικάλων, απ’ όπου διέφυγε πεζός.

Έπειτα από επισταμένες έρευνες αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε κοντινό σημείο και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(77) νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους (102) κιλών και (328) γραμμαρίων,

ένα πολεμικό τυφέκιο με γεμιστήρα και (14) φυσίγγια και

ένα πιστόλι με γεμιστήρα και (6) φυσίγγια.

Επιπλέον, από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (7,3) γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ