2017-06-30 11:59:36
Φωτογραφία για ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων, καθώς αναρτήθηκαν σήμερα στα λύκεια όλης της χώρας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι μαθητές θα δουν τις βαθμολογίες των γραπτών τους και στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό δελτίο βάσει των προτιμήσεών τους για τις σχολές. Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους και μέσω του site του υπουργείου Παιδείας κάνοντας κλικ ΕΔΩ. 

Από πλευράς μας, ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, καλή επιτυχία στον πραγματικά δύσκολο αγώνα που έδωσαν όλο αυτόν τον καιρό, αλλά και αν για κάποιους δεν υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματά εδώ, συνεχίζεται!! 

Αν όμως κάποιος απ΄εσάς σκέφτεται και είναι έτοιμος να υποχωρήσει, μη φοβηθεί. Είναι πολύ φυσιολογικό. Η ανασφάλεια που φέρνει τις προσωρινές υποχωρήσεις είναι ο ''απαραίτητος δρόμος'' που πρέπει να περάσεις κανείς για να φθάσεις στην επιτυχία. Να ξαναπροσπαθήσει και να ξαναπροσπαθήσει! 

Και να θυμάστε: Καμιά επιτυχία δεν πραγματοποιείται με τις πρώτες προσπάθειες. Μάθετε πρώτα να χάνετε, μετά μάθετε να επιμένετε σταθερά και μόνιμα στην εκπλήρωση των στόχων σας, γιατί, είναι αδύνατον να μην επιτύχετε. Οι πετυχημένοι συνάνθρωποί σας εγγυώνται την επιτυχία σας, αφού πέρασαν από τον ίδιο δρόμο...άντεξαν και πέτυχαν!!

Για την ''The New Daily Mail'' 

Νάσος Κουμαρέλλας, Φιλόλογος- Φροντιστής
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ