2017-06-30 18:45:20
Φωτογραφία για ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ! Κάηκε το σπίτι του Μακελάρη της Φθιώτιδας – Είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια
Φωτιά στο σπίτι του «μακελάρη της Φθιώτιδας» έβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 75χρονος ψαράς, γνωστός και ως «Μητσάρας ο ψαράς», το καλοκαίρι του 2010 (όταν ήταν 68 ετών) σε κατάσταση αμόκ, είχε αρπάξει την καραμπίνα και είχε σκορπίσει τον τρόμο στον παραλιακό οικισμό «Καυκί», σκοτώνοντας 2 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 3 σοβαρά.

Αν και είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια και 42 χρόνια κάθειρξης, ο 75χρονος αποφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2016 με το νόμο Παρασκευόπουλου, με περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας, ενώ η γυναίκα του παραμένει στη φυλακή.

Στο σπίτι στον οικισμό «Καυκί» όπου έγινε το φονικό δεν μένει κανένας όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως μεταδίδει το lamiareport, στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο εγκαταλειμμένο σπίτι εκδηλώθηκε φωτιά. Πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Στυλίδας έσπευσαν στον οικισμό και την έσβησαν, πριν αυτή προλάβει να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο σπίτι.


Σε λιγότερο από 24 ώρες, λίγο πριν τις 8:00 το βράδυ της Πέμπτης, το σπίτι τυλίχθηκε και πάλι στις φλόγες. Οι πυροσβέστες από το Π.Κ. της Στυλίδας έτρεξαν και πάλι, ωστόσο αυτή τη φορά το σπίτι στο εσωτερικό του κάηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Να σημειώσουμε, ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν επιτρεπόταν στον αποφυλακισθέντα δολοφόνο να πλησιάσει, καθώς το σπίτι του είναι ακριβώς δίπλα με αυτό των θυμάτων, που ήταν και συγγενείς. Ο 75χρονος διαμένει στο χωριό Λευκάδα της δυτικής Φθιώτιδας, απ΄ όπου κατάγεται.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Όπως διαβάζουμε στο lamiareport, ήταν ένα ήσυχο Αυγουστιάτικο βράδυ του 2010. Η ώρα ήταν 02:10 τα ξημερώματα, όταν ο «Μητσάρας ο ψαράς» (όπως τον φώναζαν στην περιοχή) είχε πάρει το παραγάδι και το πήγαινε στη βάρκα του.

Φτάνοντας στην παραλία συναντά μια παρέα περίπου 10 περίπου ατόμων. Επρόκειτο για γείτονες, κουμπάρους και συγγενείς του, οι οποίοι μετά από το γλέντι που έκαναν για τη γιορτή της Σωτηρίας, κατέβηκαν δίπλα στην παραλία για λίγη δροσιά.

Τίποτα δεν προμήνυε το μεγάλο κακό που θα ακολουθούσε.

Κάποιος πέταξε μια κουβέντα. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει το μακελειό, που τελείωσε στις 8.15 το πρωί.

Ο 68χρονος, που κρατούσε μαχαίρι, επιτέθηκε και μαχαίρωσε έναν 52χρονο από τη παρέα. Μέχρι να συνέλθουν οι υπόλοιποι, ο δράστης επιστρέφει στο σπίτι του, που απέχει μόλις 70 μέτρα, παίρνει την καραμπίνα και επιστρέφει.

Πυροβολεί τον 52χρονο, που είχε μαχαιρώσει, και μετά στρέφει το φονικό όπλο στο άτυχο ζευγάρι.

Ο Κωνσταντίνος ,1ος ξάδελφος του δράστη, και η γυναίκα του Σωτηρία που γιόρταζε, πέφτουν επί τόπου νεκροί. Ο άνδρας 59 ετών και η σύζυγός του 49 ετών, από τη Λαμία
.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ