2017-06-30 22:45:53
Φωτογραφία για Παραιτήσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου στη ΕΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας
Την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας, υπέβαλαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ενώσεως.

Με επιστολή τους που απέστειλαν στο kranosgr, αναφέρουν τους λόγους της απόφασής τους.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

       Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που αποφασίσαμε να ασχοληθούμε ενεργά με την συλλογική έκφραση των εν ενεργεία στρατιωτικών. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα εργαστήκαμε με ενθουσιασμό, πίστη, αφοσίωση, οραματισμό και πετύχαμε πολλά.

        Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας σε θέσεις που μας κάνατε την τιμή να μας εκλέξετε είχαμε ως οδηγό τρία πράγματα, την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων της Κεντρικής Μακεδονίας , η διαχείριση των κοινών να γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και ότι η κάθε συμμετοχή στα κοινά κάποτε πρέπει να τελειώνει με απόφαση και πρωτοβουλία του καθενός μας. Σήμερα κλείνουμε μία σελίδα αλλά όχι το κεφάλαιο της ενασχόλησής μας με την συλλογική έκφραση.


        Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα παρακολουθούμε από κοντά και με ενδιαφέρον την πορεία της συλλογικής έκφρασης.

       Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. ευχόμαστε δύναμη , υπομονή και να μη σταματήσουν να αγωνίζονται  για τα δικαιώματα των συναδέλφων. 

                   

                        ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

        ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΡΡΗΣ                   ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                                                               

               ΕΠΟΠ ΕΠΧΙΑΣ(ΠΒ)                                            ΕΠΟΠ ΕΠΧΙΑΣ(ΠΒ)                                                                                     
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ