2017-07-01 21:38:29
Φωτογραφία για Το κόλπο γκρόσο: Πώς ο Ντάνος μπορεί να αποκλείσει τον Μάριο από τον τελικό του Survivor!
Και μάλιστα χωρίς την παραμικρή προσπάθεια Σε λιγότερο από μία εβδομάδα από σήμερα το Survivor θα αποτελεί παρελθόν για τα καλά. Μέχρι τότε, όμως, αναμένονται σκληρές μάχες για την ανάδειξη του τελικού νικητή που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ. Μάχες, στις οποίες το κοινό θα παίξει τεράστιο ρόλο, αφού η ψήφος του θα είναι καθοριστική. Οι δύο «αντίπαλοι» για τον τελικό, στα μάτια του κοινού, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης, καθένας από τους οποίους έχει φανατικούς ακολούθους.

Ποιος θα επικρατήσει; Το κοινό έχει το σχέδιό του…

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει ήδη κερδίσει την πρώτη ασυλία για τον ημιτελικό. Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε την τελευταία ασυλία του παιχνιδιού, με τον παίκτη που θα την κερδίσει να περνάει απευθείας στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες που δεν θα κερδίσουν ασυλία θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με έναν από αυτούς να αποχωρεί από το παιχνίδι πριν τον ημιτελικό, βάσει της ήδη υπάρχουσας ψηφοφορίας του κοινού.


Οι δύο που θα απομείνουν, θα τεθούν εκ νέου στην διάθεση του κοινού στο επεισόδιο της Δευτέρας. Ένας θα αποχωρήσει και ο δεύτερος που θα καταφέρει να… επιβιώσει θα περάσει κι αυτός στον ημιτελικό, μαζί με τους δύο που βρέθηκαν εκεί χάρη στην ασυλία που κέρδισαν.

Η προτελευταία μάχη θα λάβει χώρα στον ημιτελικό, το βράδυ της Τρίτης. Εκεί, όπου από τους τρεις διεκδικητές του επάθλου, θα μείνουν οι δύο που θα αγωνιστούν στον τελικό.

Παιχνίδι τακτικής

Αν νομίζετε ότι το Survivor είναι παιχνίδι στρατηγικής μόνο για τους παίκτες (τα έλεγε ο μεγάλος μάνατζερ ράγκμπι, αλλά δεν τον πιστεύατε) κάνετε λάθος καθώς και οι…οπαδοί ετοιμάζονται να δώσουν ρέστα.

Και πιο συγκεκριμένα οι υποστηρικτές του Αγγελόπουλου, οι οποίοι οργανώνονται στα social media για να στηρίξουν τον αγαπημένο τους παίκτη με κάθε τρόπο. Και η τακτική τους ομολογουμένως είναι πανέξυπνη…

Γνωρίζουν ότι ο μοναδικός που μπορεί να απειλήσει τον Ντάνο αυτή τη στιγμή είναι ο Μάριος (λόγω Κύπρου). Οι κουμπάροι έχουν δείξει τη δύναμή τους σε όλα τα reality όπου συμμετείχε κάποιος Κύπριος παίκτης. Η λογική τους λοιπόν είναι απλή. Ο Μάριος είναι πιο εύκολο να ηττηθεί στον ημιτελικό (όπου η ψήφος θα είναι πιο…χαλαρή) παρά στον τελικό με όλους τους Κύπριους συσπειρωμένους δίπλα του. Γι’ αυτό η…γραμμή που δίνουν ήδη στα social media είναι στον ημιτελικό εκτός απ’ το Ντάνο να ψηφίζουν και τον τρίτο παίκτη που θα έχει πάρει την πρόκριση (Βασάλος ή Σπαλιάρας).

Γιατί; Για να περάσουν στον τελικό Αγγελόπουλος με Σπαλιάρα ή Αγγελόπουλος με Βασάλο, ώστε να είναι σχεδόν βέβαιη η επικράτηση του Ντάνου. Σαν σχέδιο είναι εξαιρετικό, απλώς ελλοχεύει ένας μικρός κίνδυνος.

Να περάσει τελικό ο Ντάνος με τον Σπαλιάρα, να ψηφίσουν εκτός από το κοινό του και οι Κύπριοι τον Mr 4000 (για να την σπάσουν στον μεγάλο αντίπαλο του Μάριου) και τελικά να γίνει η σούπερ έκπληξη και να δούμε το αουτσάιντερ να κάνει την ανατροπή. Φαντάζεστε εκεί που πήγαιναν για μαλλί οι οπαδοί του Ντάνου να βγουν τελικά κουρεμένοι;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ