2017-07-02 10:36:20
Φωτογραφία για Ο Συνταγματάρχης υπεύθυνος τύπου της 1ης Στρατιάς
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει ''επιβιώσει'' με τρεις Διοικητές Στρατιάς. Πρόκειται για τον Συνταγματάρχη Ανδρέα Δούλη, Διευθυντή επιτελικού γραφείου του Στρατηγού Διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτου Ζερβάκη.

Άνθρωπος ειλικρινής και έντιμος για όσους τον γνωρίζουν, αλλά και αρκετά εργασιομανής ο Συνταγματάρχης Δούλης θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους επιτελής του σχηματισμού. Αυτοί ήταν και οι μοναδικοί λόγοι που ο Συνταγματάρχης Δούλης δεν αντικαταστάθηκε από κανένα Στρατηγό από το Επιτελικό τους γραφείο.  

Αρμόδιος και για θέματα τύπου με άριστη γνώση του αντικειμένου, έχει βρει τη χρυσή τομή στη σχέση του με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ πολλές φορές λειτουργεί και ως κυματοθραύστης.

Χθες, σε φωτογραφίες που αποδέσμευσε το ΓΕΣ, τον είδαμε να συνοδεύει το Στρατηγό Ζερβάκη στην ΕΛΔΥΚΟ, όπως και πριν λίγες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν θα ήταν υπερβολή εάν ισχύσει αυτό που ακούγεται από αρκετούς ότι, ο Συνταγματάρχης Δούλης είναι ένα από τα ονόματα που ''παίζουν'' για τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ τον Μάρτιο, όταν θα προαχθεί σε Ταξίαρχο ο Συνταγματάρχης Φανιός. 

Εάν κάτι τέτοιο ισχύσει θα αποτελέσει κατά τη γνώμη μας άριστη επιλογή!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ