2017-07-03 08:37:09
Φωτογραφία για Ζάκυνθος: Δείτε το teaser από το Ντοκιμαντέρ που αφορά τη διάσωση των Εβραίων από τους Ζακυνθινούς [video]
Οι ομάδες σε Λονδίνο, Μαϊάμι και Λος Άντζελες δουλεύουν σε μοντάζ, ήχο, μουσική, τίτλους, γραφικά, τίτλους τέλους και πολλά άλλα πράγματα για να ολοκληρωθεί το ντοκιμαντέρ μέσα στο καλοκαίρι.

Η συγγραφέας στο Μαϊάμι Jorien Eva Klaver δουλεύει με το σκηνοθέτη Drey Kleanthous και τον Steven Priovolo στη μεγάλου μήκους ταινία μυθοπλασίας – βασισμένη στα γεγονότα του ντοκιμαντέρ το 1943 στη Ζάκυνθο.

Ο βασικός πρωταγωνιστής της ταινίας θα ενσαρκώνει το Δήμαρχο Καρρέρ. Η ταινία θα γυριστεί με ηθοποιούς από Αγγλία και Αμερική το 2018 σε Ζάκυνθο και πιθανότατα Κέρκυρα ή Κρήτη (γιατί εκεί έχουν τις παλιές πόλεις που είναι αρκετά κοντά αρχιτεκτονικά με την προσεισμική Ζάκυνθο).

Όπως έχουν τώρα τα πράγματα η επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ θα γίνει στη Ζάκυνθο στις 7 Οκτωβρίου 2017 με την παρουσία του διασωθέντα και πρωταγωνιστή Χαϊμ Κωνσταντίνη.Όλη η βασική ομάδα του ντοκιμαντέρ σκοπεύει να είναι στη Ζάκυνθο από Μαϊάμι, Λονδίνο, Αθήνα και Λός Άντζελες.

Οι λεπτομέρειες κανονίζονται αυτό τον καιρό με τους δύο συμπαραγωγούς του ντοκιμαντέρ στη Ζακυνθο Δημήτρη Σκαλιστίρη και Νίκο Πομώνη.

Μετά το ντοκιμαντέρ θα σταλεί σε φεστιβάλ για προβολή σε όλο τον κόσμο (κυρίως Ευρώπη, Αμερική, Ισραήλ και Καναδά.

Μετά θα ξεκινήσει η διανομή του σε κανάλια σε όλο τον κόσμο.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ