2017-07-03 10:49:44
Φωτογραφία για Survivor: Σάλος με την αποχώρηση Σπαλιάρα - Ποιοι δύο παίκτες συγκρούστηκαν; [video]
Μεγάλος νικητής του χθεσινού επεισοδίου ο Ντάνος που προκρίθηκε απευθείας στον αυριανό ημιτελικό. Σήμερα θα μονομαχίσει με τον Βασάλο Τα τελευταία είναι και τα καλύτερα στο φετινό Survivor. Ανοιχτές συγκρούσεις παικτών, ανηλεείς ανταγωνισμοί, ίντριγκες, ψηφοφορίες, για όλα τα γούστα. Το χθεσινό επεισόδιο, το καλύτερο πριν το επόμενο, ήταν χάρμα ιδέσθαι. Για γερά νεύρα, πολλές συγκινήσεις, αλλά και γέλια με όσα συνέβησαν.

Οι ειδήσεις ήταν δύο: Ο Αγγελόπουλος κέρδισε τον αγώνα και μαζί την απευθείας πρόκριση για την ημιτελική φάση των τριών, δηλαδή για το επεισόδιο της Τρίτης (εξτρά κέρδος ένα ταξίδι στην Κούβα, παρέα με τον Μάριο). Είχε προηγηθεί η πρόκριση του Κύπριου από την περασμένη Τετάρτη. Η δεύτερη είδηση, που λύπησε πολλούς σίγουρα, ήταν η αποχώρηση του Γιάννη του Σπαλιάρα, ο οποίος έδωσε ένα πολύ έντονο κωμικό στοιχείο στο παιχνίδι, από την αρχή μέχρι και χθες. Κρίμα, η καλή κωμωδία δεν αναγνωρίζεται πλέον σ’ αυτόν τον τόπο!


Να ξεκαθαριστεί βέβαια ότι όλα αυτά έγιναν σε πραγματικό χρόνο εδώ και μέρες και απλώς προβλήθηκαν χθες. Οι παίκτες βρίσκονται από τη νύχτα ήδη στην Αθήνα και προετοιμάζονται για το αποψινό πρώτο live επεισόδιο.

Τα κλου του χθεσινού επεισοδίου ήταν πολλά. Το σημαντικότερο και πιο εντυπωσιακό η κόντρα του Αναγνωστόπουλου με τον Σπαλιάρα, με τον πρώτο να συμπεριφέρεται σκαιότατα στον δεύτερο (μέχρι και μούντζα του έδωσε, ενώ έμπλεξε και τη μάνα του ηθοποιού!) σε βαθμό που να σχολιάσει αρνητικά τον Μισθοφόρο μέχρι και ο φίλος του ο Μάριος! Πάντως ο αποχαιρετισμός τους, μετά το συμβούλιο, ήταν πολιτισμένος, παρά τις ανυπόστατες και κακόβουλες φήμες ότι πλακώθηκαν για τα καλά στο τέλος και γίναν από δυο χωριά χωριάτες – άλλωστε οι άνθρωποι είναι από την Αθήνα και οι δύο! Η συμπεριφορά του Αναγνωστόπουλου ωστόσο ίσως τον βαρύνει άσχημα στην αποψινή ψηφοφορία, όπου το κοινό θα κληθεί να επιλέξει εάν θα στείλει αυτόν ή τον Βασάλο στην τελική τριάδα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στιγμιότυπο ήταν το συναισθηματικό ξέσπασμα του Ντάνου, ο οποίος έμεινε τελευταίος στην καλύβα από την ομάδα των Διάσημων και κατάφερε να μπει στην τριάδα τουλάχιστον. Τέτοιο κλάμα, ούτε η Μάρθα Βούτση στα καλύτερά της. Λίγο αργότερα ξέσπασε σε λυγμούς και ο Αναγνωστόπουλος όταν ο Σάκης ανακοίνωσε ότι εκείνος που αποχωρεί είναι ο Σπαλιάρας, άρα ο ίδιος μένει στο παιχνίδι – δεν το περίμενε!

Και ένα τρίτο, που έχει τη σημασία του είναι αυτό που απάντησε ο Μάριος στην πονηρή ερώτηση του Τανιμανίδη, για το ποιον θα ήθελε από τους παίκτες που έχασαν τους δύο αγώνες της ασυλίας, να βρεθεί στην τριάδα (μαζί με τον ίδιο και τον Ντάνο). Ο Κύπριος απάντησε ότι προτιμά τον Βασάλο από τον Αναγνωστόπουλο (ανάμεσα στους δύο ήταν το δίλημμά του, καθώς για τον Σπαλιάρα δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου) και πιθανόν η γνώμη του παίξει ρόλο στην αποψινή ψηφοφορία – ίσως λειτουργήσει ως «γραμμή» προς το κοινό! Η ερώτηση έγινε πριν ανακοινωθεί ποιος αποχωρεί. Και έγινε και στον Ντάνο, ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του ξεκάθαρα ότι θέλει στην τριάδα τον Σπαλιάρα γιατί είναι φίλος του. Μάλλον σαν γρουσουζιά ακούστηκε αυτή η προτίμηση, αφού το κοινό τον είχε ήδη φάει τον Σπαλιάρα!

Για τον Ντάνο ισχύει μάλλον αυτό που λέει ο στίχος από το λαϊκό άσμα «ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει», αφού όπου ακούμπησε ο Σκιαθίτης μείναν τα… αποκαΐδια – έκαψε ακόμη και τη μικρή καλύβα χθες! Μπήκε ως 13ος στην ομάδα των Διάσημων και κατάφερε να τους φάει όλους – εχθρούς, αλλά και φίλους! Και καλά έκανε βέβαια, αφού έτσι είναι το Survivor – ένα παιχνίδι επιβίωσης, που σημαίνει πρακτικά «ή εγώ ή οι άλλοι».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ