2017-07-03 20:49:19
Φωτογραφία για Ανακατάξεις στη... Μουρμούρα: Δες ποιο ζευγάρι φεύγει και ποιο έρχεται!
Το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» συνεχίζει και την επόμενη χρονιά στον Alpha, αλλά δεν θα είναι έτσι όπως το άφησες Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με τον σταθμό, ενώ πολύ πιθανό είναι να αντικατασταθούν και η Νάντια Κοντογιώργη με τον Γιώργο Χρυσοστόμου.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς θα δούμε λοιπόν ένα ζευγάρι Κυπριών που θα υποδύονται ο Μιχάλης Σοφοκλέους και η Χριστιάννα Αρτεμίου. Το συγκεκριμένο ζευγάρι προορίζεται για τη βερσιόν που προβάλλεται στον Alpha Κύπρου, αλλά υπάρχουν σκέψεις αυτές οι σκηνές να ενταχθούν και στο σίριαλ που θα μεταδίδεται στον Alpha Ελλάδας.

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Alpha γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Σήμερα ένας επαγγελματικός κύκλος έκλεισε ευχάριστα . Ευχαριστώ την διεύθυνση του MEGAONE για την άψογη συνεργασία, εμπιστοσύνη και την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. Καλό καλοκαίρι σε όλους μας και από τη νέα σαιζόν πλέον εμείς θα τα λέμε σαν ζευγάρι με την αγαπημένη μου Χριστιάννα Αρτεμίου στον #alphatv μέσα από το γνωστό σήριαλ #μηναρχιζειςτημουρμουρα #μηναρχιζειςτηνμουρμουρα #alphaκύπρου #alphatv».


Σταθεροί παραμένουν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και ο Αντώνης Αντωνίου με την Ελένη Κοκκίδου, ενώ κρούση για να παίξουν στο σίριαλ δέχτηκαν και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου, την οποία όμως απέρριψαν.

Μάλιστα, όπως λένε οι άνθρωποι που ξέρουν τα πράγματα από μέσα, το κανάλι επιμένει να εντάξει στη σειρά δύο ηθοποιούς που να είναι ζευγάρι και στη ζωή.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ