2017-07-04 10:52:29
Φωτογραφία για Φοβήθηκαν μην «βγάλει στους δρόμους τα τανκς»...
Όταν πληροφορήθηκαν στην Κουμουνδούρου τις προθέσεις του Πάνου Καμμένου να βγάλει στους δρό­μους τον Στρατό για να μα­ζέψει τα σκουπίδια, έγινε ένας γενικός χαμός.

«Αυτός είναι ικανός να βγάλει και τα τεθωρακισμένα», έλεγε ένα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει εξοργιστεί με τις καθεστωτικές πρακτικές του υπουρ­γού Εθνι­κής Άμυνας, αλλά και με την άνεση που τις αποδέχο­νται κά­ποια κυβερνητικά στελέ­χη.

Στην Κουμουνδούρου τα έβαλαν και με τον Νίκο Βίτσα, ο οποίος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Στρατός ως απεργοσπαστικός μηχα­νισμός.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-01/07/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ