2017-07-04 23:39:22
Φωτογραφία για Ο πουράκιας bon viveur της τηλεόρασης τρελαμένος με νεαρή Αλβανή καλλονή
Τσαχπίνης και γεροντοκαψούρης ο bon viveur  της τηλεόρασης που κυκλοφορεί με ενα πούρο στο χέρι δάγκωσε την ..λαμαρίνα!

Θόρυβος έχει προκληθεί στην κοσμική Αθήνα με αφορμή τον... γεροντοέρωτα πασίγνωστου ώριμου ανθρώπου της τηλεόρασης με μελαχρινή Αλβανίδα μόλις 18 Μαΐων.

Μάλιστα, ο bon viveur είναι τόσο τρελαμένος με τη νεαρή καλλονή, που κυκλοφορεί άνετα μαζί της σε in στέκια του Κολωνακίου, ενώ οι δυο τους έχουν εμφανιστεί και στη Μύκονο.

Το «παλικάρι» των media, που καπνίζει πούρο και προσέχει την εμφάνισή του, γνωρίστηκε με τη μακρομαλλούσα κοπελιά πριν από αρκετούς μήνες σε γνωστό ρεστοράν στο κέντρο της Αθήνας. Η εντυπωσιακή Αλβανίδα, η οποία ηλικιακά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κόρη του, εργαζόταν στην υποδοχή και φαίνεται πως τον... ζάλισε με το χαμόγελό της. Εκείνος τη φλέρταρε και, όταν τελικά την κατέκτησε, ένιωσε τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερος! Η σχέση του με την πιτσιρίκα λειτούργησε για εκείνον σαν τονωτική ένεση. Βλέπετε, τα τελευταία χρόνια η μοίρα τού έπαιξε άσχημα παιχνίδια. Μεγάλες φουρτούνες τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική ζωή τού είχαν ρίξει το ηθικό.


«Το κορίτσι από την Αλβανία μπήκε ξαφνικά στη ζωή του και τον γέμισε χαρά! Η 18χρονη ήρθε στην Αθήνα από τη Λευκάδα όπου μεγάλωσε, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή και, γιατί όχι, μια καριέρα στον χώρο του θεάματος. Οι γονείς της μένουν στο νησί και είναι άνθρωποι μεροκαματιάρηδες» αποκαλύπτει στην «Espresso» πρόσωπο από το περιβάλλον του ερωτοχτυπημένου ανθρώπου της τηλεόρασης και συνεχίζει: «Ωστόσο, η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους δεν κρύβεται κι ενώ αρχικά εκείνος δεν είχε πρόβλημα, τώρα φυλάγονται. Κυκλοφορούν μαζί, αλλά φροντίζουν να κρατούν κάποιες αποστάσεις, ειδικά όταν εμφανίζονται σε μέρη όπου κυκλοφορούν φωτογράφοι. Συχνά, μάλιστα, παίρνουν μαζί για... ξεκάρφωμα φίλες της 18χρονης»!

Σε νυχτερινό κέντρο

Το ζευγάρι βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στη Μύκονο και εθεάθη να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο Αστρα ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί, ο «μπαμπάς» και η «κόρη» έγιναν θέμα συζήτησης σε παρέες κοσμικών Αθηναίων, που αναγνώρισαν εκείνον.

Μια ημέρα μετά το ζευγάρι εμφανίστηκε στη μυκονιάτικη παραλία Αγία Αννα, που θεωρείται οικογενειακή και δεν ανήκει στις πλέον κοσμικές του νησιού. Δεν ήταν, όμως, μόνο του. Μια φίλη της 18χρονης ξάπλωσε σε διπλανή ξαπλώστρα, ενώ ο ερωτοχτυπημένος ώριμος άντρας καμάρωνε το αντικείμενο του πόθου του από απόσταση ασφαλείας. Πληροφορίες θέλουν τον ίδιο και τη sexy Αλβανίδα να έκαναν διακοπές και στη Σαντορίνη. Εκεί, μάλιστα, κατέλυσαν σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, όπου ο άνδρας των media συνήθιζε να πηγαίνει παλαιότερα με την πρώην σύζυγό του.  πηγή
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ