2017-07-05 09:14:35
Φωτογραφία για Ν.Δ.: Η ΚΕΒΕΡΝΗΣΗ Ν΄ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ NOOR 1
Να αποδεχθεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Noor 1 καλεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στις χθεσινές βολές του Μαξίμου για τηλεοπτική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τα ερωτήματα για τις αλλεπάλληλες συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένου με τον κρατούμενο ισοβίτη είναι αμείλικτα. Γνώριζε ο κ. Τσίπρας τη δράση του υπουργού του;» διερωτάται η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της προσθέτοντας: «Αναμένουμε από την κυβέρνησή του την αποδοχή της πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Noor 1, για να λάμψει η αλήθεια».

Μαξίμου σε Κυρ. Μητσοτάκη: Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε

«Κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται ανεπανόρθωτα στη Βουλή, αναγκάζεται την επομένη να επανέλθει σε πιο προστατευμένο τηλεοπτικό περιβάλλον, μήπως και μαζέψει τα ασυμμάζευτα», σχολίασε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, αναφερόμενο στη συνέντευξη που παραχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον τηλεοπτικό σταθμό Star, την Τρίτη. «Παρ’ όλα αυτά, σήμερα χειρότερα έκανε τα πράγματα» συμπλήρωσε το Μέγαρο Μαξίμου, καταλογίζοντας στον πρόεδρο της Ν.Δ
. «ακροδεξιά ρητορική, ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής και επιμονή στη φαντασίωση πως η οικονομία ανακάμπτει, όχι επειδή η κυβέρνηση πετυχαίνει, αλλά επειδή ο ίδιος είναι στην αντιπολίτευση». «''Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε'' που θα έλεγε και ο Πιραντέλο», κατέληξε το Μέγαρο Μαξίμου.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ