2017-07-05 09:38:15
Φωτογραφία για Ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Ι/Φ ''PALOMATISA'' στη Σκόπελο
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Ι/Φ ''PALOMATISA'' σημαίας Βελγίου, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα των νήσων Σκοπέλου και Αλόννησου, με οχτώ (08) επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Άμεσα στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή κατέπλευσαν προς παροχή συνδρομής περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το σκάφος αναψυχής ''ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΝΤΑΙΒΙΝΓΚ'' Τ.Σ. 128 με επιβαίνοντες στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ε/Π-Α/Κ ''ΕΠΙΒΙΩΣΗ Β'' Ν.Σ. 07.

Έξι (06) από τους συνολικά επιβαίνοντες μετεπιβιβάστηκαν στο ''ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΝΤΑΙΒΙΝΓΚ'' και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο λιμένα Σκοπέλου όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, ενώ το ακυβέρνητο Ι/Φ σκάφος με τους δύο (02) επιβαίνοντες, ρυμουλκούμενο από το ''ΕΠΙΒΙΩΣΗ Β'', κατέπλευσε με ασφάλεια στον ίδιο λιμένα.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε εισροή υδάτων, ούτε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''PALOMATISA'' μέχ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ