2017-07-05 11:26:51
Φωτογραφία για Mακρόν βγαλμένος από κινηματογραφική ταινία σε πυρηνικό υποβρύχιο
Στο πυρηνικό υποβρύχιο «Le Terrible» βρέθηκε ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν, προκειμένου να παρακολουθήσει προσομείωση εκτόξευσης πυραύλου.

Οι εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου θύμιζαν περισσότερο κινηματογραφική ταινία, ωστόσο, ο πρόεδρος είχε μήνυμα να στείλει: την «πυρηνική δέσμευση» της χώρας του.

Άλλωστε, μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, το 2019, η Γαλλία θα είναι μοναδική χώρα της Ένωσης με πυρηνικό οπλοστάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χώρα διαθέτει 300 ενεργές πυρηνικές κεφαλές.

Όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος «κατέβηκε» με ελικόπτερο στο πυρηνικό υποβρύχιο, το οποίο βρίσκεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, περίπου 300χλμ από τις γαλλικές ακτές.

Όπως έχουμε αναφέρει και άλλη φορά οι επικοινωνιολόγοι του νέου Γάλλου προέδρου γνωρίζουν πως να προσφέρουν θέαμα σε μια χώρα που εισέρχεται σε έλλειψη άρτου καθώς ο πρωθυπουργός της Γαλλίας ανακοίνωσε σκληρή λιτότητα. 


Προφανώς ο Μακρόν ζήλεψε τις κινήσεις του Πούτιν, διότι μέχρι στιγμής μόνο ο Ρώσος πρόεδρος παρουσίαζε τέτοιες εντυπωσιακές εικόνες από τις δραστηριότητες του. 

Συνδυάζοντας το στύλ macho man ο τεχνοκράτης Μακρόν χωρίς μέχρι στιγμής να έχει επιδείξει ουσιαστικό πρόγραμμα, εμφανίζει τις προθέσεις του: Θέλει να ηγηθεί της Ευρώπης και αναμένει την επόμενη εβδομάδα τον Τραμπ στις Βερσαλλίες. 

Geopolitics and Daily News 

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας
geopolitics
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ