2017-07-07 07:30:19
Φωτογραφία για Κωνσταντακόπουλος : Θανάσιμη παγίδα για την Κυπριακή Δημοκρατία
Η επιστροφή Γκουτιέρες στην Ελβετία, σημαίνει ανεξάρτητα από την συνέχεια ή την διακοπή των συνομιλιών, ότι τα δεδικασμένα αυτή της παράνομης πενταμερούς διάσκεψης, μένουν πλέον στο τραπέζι, αφαιρώντας κομμάτι- κομμάτι, την υπόσταση κυρίαρχου κράτους από την Κυπριακή Δημοκρατία, λέει στον 9.84 ο γεωπολιτικός αναλυτής και συγγραφέας πάνω στο ζήτημα της Κύπρου, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.

Ο ίδιος ανέλυσε το επικοινωνιακό παράδοξο, να ζητάμε την κατάργηση των εγγυήσεων, μετέχοντας σε μία διάσκεψη ως εγγυήτρια δύναμη και μάλιστα βάζοντας εμείς το θέμα που για τις άλλες πλευρές είχε εγκαταλειφθεί ως παράνομο ζήτημα με βάση τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας
geopolitics
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκασμός!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σκασμός!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ