2017-07-11 16:32:24
Φωτογραφία για Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου στην αλλαγή Διοίκησης του 71ου Α/Μ Λόχου Μηχανικού (ΦΩΤΟ)
Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Με κάθε επισημότητα και σύμφωνα με ότι προβλέπει το στρατιωτικό πρωτόκολλο πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουλίου, η Τελετή Παράδοσης και Παραλαβής της Διοικήσεως του 71ου Α/Μ Λόχου Μηχανικού της 71ης Ταξιαρχίας "ο Πόντος" που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Συντ/ρχη Καμπάνη" στο Κιλκίς.

Της Δοξολογίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, πλαισιούμενος από Ιερείς ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διοικητής της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας "ο Πόντος" Ταξίαρχος κ. Πάρις Καπραβέλος, εκπρόσωποι όλων των Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Σισμανίδη.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Στρατοπέδου, όπου ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τόσο προς τον αποχωρούντα Διοικητή Ταγματάρχη κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκη, όσο και προς τον παραλαβόντα Διοικητή Ταγματάρχη κ. Χρυσοβαλάντη Μιττόπουλο, υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο έργο τους, προς όφελος της Πατρίδος και του Γένους μας.

ΠΗΓΗ: http://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/15831-o-mitropolitis-kilkisiou-stin-allagi-dioikisis-tou-71ou-am-loxou-mixanikou-foto
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ