2017-07-15 08:30:17
Φωτογραφία για Αυτοκτόνησε 42χρονη εργαζόμενη απλήρωτη για 15 μήνες από τον Καρυπίδη.... Ο Αρειος Πάγος έχει πάρει το μέρος των προδοτών και των απατεώνων.
Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει 42χρονη εργαζόμενη στις επιχειρήσεις «Καρυπίδη», πρώην Αρβανιτίδη, στα Γιαννιτσά, η οποία παρέμεινε απλήρωτη για 15 μήνες, όπως και 1.400 συνάδελφοί της. 

Μάλλον δεν ήξερε ότι ο Άρειος Πάγος με απόφαση του (677/2017) στη λογική προηγουμένων σχετικών αποφάσεων (ΑΠ. 381/2012, ΑΠ 795/2007) αποφάσισε ότι η μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών του μισθωτού, έστω και μακροχρόνια, δεν αρκεί από μόνη της να θεμελιώσει την έννοια της βλαπτικής μεταβολής των όρων της σύμβασης εργασίας του, αν δεν συνδέεται και με την πρόθεση του εργοδότη να εξαναγκάσει τον εργαζόμενο σε παραίτηση προκειμένου να αποφύγει την καταβολή σε αυτόν της αποζημίωσης απόλυσης.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Δεν προλαβαίνει να στεγνώσει το μελάνι της μιας ανάρτησης κι έρχεται η επόμενη για το αίσχος της ανώτατης δικαιοσύνης της πατρίδας μας Συνεχώς κάνουν πλάτες στους προδότες πολιτικούς και στα αντισυνταγματικά καταστροφικά μνημόνιά τους, αλλά και στους μεγαλοκαρχαρίες επιχειρηματίες που εν καιρώ τεχνητής οικονομικής κρίσης έχουν βρει ευκαιρία και μεγαλώνουν τις περιουσίες τους. Η συμμορία που έχουν συστήσει όλοι αυτοί μαζί και με τους απατεώνες τραπεζίτες κατά των πολιτών φέρνει σε απόγνωση τους φτωχούς βιοπαλαιστές...


Πρέπει κάποια στιγμή να το κατανοήσουμε και να αντισταθούμε...

ΟΧΙ άλλες αυτοκτονίες.... υπάρχει κι άλλη λύση κι εφόσον η δικαιοσύνη αδυνατεί ή δεν θέλει να βοηθήσει τους ανύμπορους.... η λύση αυτη περιορίζεται σε αυτήν που ο καθένας μας καταλαβαίνει... και στην οποία το θύμα δεν είναι ο εαυτός μας...

Υπάρχει και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης... 

Και όταν είναι 1400 απλήρωτοι εργαζόμενοι νομίζω ότι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης γίνεται εξέγερση... 
koukfamily
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ