2017-07-16 12:08:37
Φωτογραφία για Επιτυχής βολή από άρμα Leopard-2A6HEL στα 5.800 μέτρα παρακολούθησε ο Α/ΓΕΣ
ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ επιτυχούς βολής από άρμα μάχης τύπου Leopard-2A6HEL του Ελληνικού Στρατού, στην απόσταση-ρεκόρ των 5.800 μέτρων (!) εναντίον χερσαίου στόχου παρακολούθησε ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Πιο συγκεκριμένα, ο (τεθωρακισμένος) Αρχηγός επισκέφθηκε την περιοχή ευθύνης της XII (12ης) Μηχανοκινήτου Μεραρχίας Πεζικού «Έβρος» (XIIΜ/Κ MΠ), όπου παρακο­λούθησε την προαναφερθείσα εκτέλεση βολής άρματος μάχης Leopard-2A6HEL της XXIII (23ης) Τεθωρακισμένης Ταξιαρ­χίας - «3ο Σύνταγμα Ιππικού Δορύλαιον», από το βεληνεκές των 5.800 μέτρων, η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και με τη χρήση ειδικών πυρομαχικών μεγάλης εμβελείας.

Η βολή ανέδειξε το άριστο επίπεδο της εκπαιδεύσεως των Ελλήνων αρματιστών και τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου τύπου άρματος μάχης, προκάλεσε όμως και μία συζήτηση περί του κατά πόσο ήταν χρήσιμο να αποκαλυφθεί από το ίδιο το ΓΕΣ μια τέτοια ση­μαντική πληροφορία και όχι να μείνει... μυστική! Καλό είναι, πάντως, οι γείτονες να γνωρίζουν τι τους περιμένει σε περίπτωση που τολμήσουν... απονενοημένα!


(ΕΠΕΝΔΥΣΗ-15/07/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ