2017-07-17 08:36:12
Φωτογραφία για Μάθε για πρώτη φορά τι τρώνε τα top models και έχουν άψογη επιδερμίδα!
Ρίχνοντας μία γρήγορα ματιά στα περιοδικά το μάτι μας τις περισσότερες φορές πέφτει στα super models με την αλαβάστρινη επιδερμίδα. Πόσες φορές άραγε έχουμε αναρωτηθεί πώς καταφέρνουν κι έχουν τέλειο δέρμα.

Ήρθε η στιγμή να αποκαλύψουν τα μυστικά τους και να μας παρουσιάσουν τι περιέχει η διατροφή τους και τους χαρίζει τέτοιο δέρμα.  Φρούτα του δάσουςΕίναι γεμάτα αντιοξειδωτικά, αλλά είναι επίσης πλούσια σε φυτικές ίνες και σε κρατούν χορτάτη για πολλές ώρες.

Χούμους

Τόσοι έχουν ρίζες από Ανατολή, γνωρίζουν και τα οφέλη του. Το χούμους στην κλασική του εκδοχή είναι ένα εξαιρετικό σνακ και γίνεται ακόμη πιο ωφέλιμο αν το φτιάξεις με ηλιόσπορους που περιέχουν βιταμίνη Ε, για τέλειο δέρμα.

Ντομάτες

Δε θα έχεις ποτέ πρόωρη γήρανση. Το λυκοπένιο που περιέχουν οι ντομάτες προστατεύει το δέρμα σου από τις φθορές από τον ήλιο και χάρη στη μεγάλη τους περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, οι ντομάτες είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιγηραντικό τρόφιμο!

Μέλι

Το μέλι  γινεται βάση και για πολλές μάσκες προσώπου. Περιέχει πέντε ένζυμα, έξι διαφορετικές βιταμίνες, οχτώ λιπίδια, δώδεκα μέταλλα, 17 ιχνοστοιχεία, 18 αμινοξέα (πρόδρομα της πρωτεΐνης), 18 βιοφλαβονοειδή (γνωστά και ως αντιοξειδωτικά) και 26 αρωματικά συστατικά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ορισμός της αποχαύνωσης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ορισμός της αποχαύνωσης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ