2017-07-18 10:32:34
Φωτογραφία για Δήλωση Αθ. Δαβάκη για το επίδομα παραμεθορίου
Ο βουλευτής Λακωνίας και π. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Θανάσης Δαβάκης, με αφορμή την απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου στην Ερώτηση του σχετικά με το «επίδομα παραμεθορίου» του άρθρου 127 περίπτωση Ε΄ του Ν.4472/2017, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Επιτέλους, ο κ. Καμμένος αποκαλύπτει ότι ουδεμία αρμοδιότητα έχει για τη μισθολογική πολιτική έναντι των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, η οποία ανήκει εξ’ ολοκλήρου στο Υπουργείο Οικονομικών και εξειδικεύεται από αυτό με ειδικούς μισθολογικούς νόμους.

Ειδικώς, για το «επίδομα παραμεθορίου» όπως ο ίδιος ο κ. ΥΕΘΑ το χαρακτήριζε, στο παρελθόν, συμπεραίνεται ότι αυτό καθορίσθηκε με κριτήριο το δημοσιονομικό του κόστος και όχι με γεωγραφικά και υπηρεσιακά κριτήρια που θα έπρεπε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να καθορίσει.

Συνεπώς, οι κατά καιρούς σχετικές δηλώσεις και το δήθεν ενδιαφέρον του κ. Καμμένου για τα μισθολογικά θέματα των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοροϊδία και εμπαιγμός με καθαρά επικοινωνιακό και ψηφοθηρικό στόχο.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για τα περί θερμού επεισοδίου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για τα περί θερμού επεισοδίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ