2017-07-20 16:00:25
Φωτογραφία για Ο Παπαπέτρου ετοιμάζεται για την χρονιά του στον Ολυμπιακό
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σκοπεύει τη σεζόν που έρχεται να στηρίξει πολλά στους Ελληνες του. Οχι ότι δεν συμβαίνει τόσα χρόνια αυτό, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται πολύ να δει στο παρκέ τους δύο «Παπ» στη θέση του σμολ φόργουορντ με μερικές βοήθειες. Και αν ο Παπανικολάου ήταν σίγουρος, τότε ο νεοσύλλεκτος Ιωάννης Παπαπέτρου θα είναι αυτός που θα έχει στις πλάτες του ακόμα περισσότερες ευθύνες για την καινούρια σεζόν. Ο «Πάπι», λοιπόν, υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Αυλώνα και εδώ και μερικές ημέρες έχει και αυτόν τον… νταλκά στο κεφάλι του.

Βέβαια μόνο ο στρατός δεν τον αγχώνει. Ξέρει πως φέτος οι αρμοδιότητές του θα πολλαπλασιαστούν και ήδη δουλεύει για να εμφανιστεί πανέτοιμος και να είναι ο παίκτης που θέλει ο Σφαιρόπουλος. Ο Παπαπέτρου εδώ και καιρό προπονείται εντατικά για να είναι όσο το δυνατόν στην κατάσταση που και ο ίδιος επιθυμεί στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του
. Μην ξεχνάμε πως έχει κληθεί και στην Εθνική Ελλάδος ενόψει του Ευρωμπάσκετ και ο Κώστας Μίσσας τον έχει στον νου του ως έναν από τους 12δάτους αθλητές που θα συμπεριλάβει στην τελική αποστολή. Γι’ αυτό παραμέρισε τις διακοπές του ο νεαρός φόργουορντ, ο οποίος χτίζει από τώρα για να έχει στο υπόλοιπο της σεζόν. Πέρασε ώρες στο ΣΕΦ με τον Αντρέα Γκατζούλη, έχει την… περιπέτεια τώρα του στρατού, όμως στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (μέχρι την ανανέωσή του από τον Ολυμπιακό καθώς τον πιστεύουν και με το παραπάνω στον Πειραιά), έχει την όρεξη να ξεχωρίσει και να δείξει πτυχές του πλούσιου ταλέντου του. Θα είναι η χρονιά του φέτος; Ο Παπαπέτρου θα αγωνιστεί στο «3», που είναι και η φυσική του θέση, και είναι στο χέρι του να αποδείξει δίπλα στον κολλητό του, Παπανικολάου, ότι θα είναι ο επόμενος ηγέτης του Ολυμπιακού.

Πηγή: gavros.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ