2017-07-22 10:29:23
Φωτογραφία για Amazon: Ετοιμάζεται είσοδο στη μάχη των Messenger;
Έτοιμη να ριχτεί στη “μάχη” των Messenger φέρεται η Amazon. Σύμφωνα με το AFTVnews, η Amazon διεξήγαγε μια έρευνα για να ανακαλύψει τι αναζητούν οι χρήστες σε μια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων. Μάλιστα, σύμφωνα με το AFTVnews, η Amazon σκέφτεται να λανσάρει έναν δικό της Messenger με την ονομασία Anytime.Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη αρκετές επιλογές για ανταλλαγή μηνυμάτων, αν ισχύουν τα όσα αναφέρονται στο AFTVnews, η Amazon θεωρεί ότι μάλλον υπάρχει περιθώριο ανάπτυξης ή ότι ο δικός της Messenger θα είναι καλύτερος.Στις εικόνες που παραθέτει το site σχετικά με τον Anytime Messenger, η Amazon αναφέρει ότι έχει ο,τιδήποτε θέλατε σε μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κι ακόμη περισσότερα.

Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι αυτά, φαίνεται ότι βάσει της λίστας είναι τα εξής:

Όλοι είναι σε αυτόν. Μπορείτε να βρείτε τους φίλους σας μόνο χρησιμοποιώντας το όνομά τους, δεν χρειάζεται ο τηλεφωνικός αριθμός.Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
. Διατηρεί τις συνομιλίες ιδιωτικές και κρυπτογραφεί σημαντικά μηνύματα, όπως για παράδειγμα οι λεπτομέρειες τραπεζικών λογαριασμών.Δουλεύει παντού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στο desktop ή στο smartphone σας, ανεξαρτήτως λογισμικού.Ιδανικό για ομάδες. Με τη χρήση του @ μπορείτε να ανταλλάξετε εύκολα εικόνες με ομάδες, να πραγματοποιήσετε ομαδικές βιντεοκλήσεις και να ανταλλάξετε ομαδικά μηνύματα εύκολα και διασκεδαστικά.Κλήσεις υψηλής ποιότητας. Καλέστε έναν φίλο ή πραγματοποιήστε μια ομαδική κλήση δωρεάν.Εκφραστείτε. Προσθέστε στις συζητήσεις GIF, αυτοκόλλητα και emojisΦίλτρα για εικόνες και βίντεο. Πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις και ανταλλάξτε φωτογραφίες με φίλτρα.Παίξτε. Προσκαλέστε τους φίλους σας σε παιχνίδια.Προσαρμόστε τις συνομιλίες σας. Αλλάξτε χρώματα στις συνομιλίες σας ή δώστε παρατσούκλια στους φίλους σας.Νέοι τρόποι χρήσης. Μοιραστείτε την τοποθεσία σας, ακούστε μουσική, παραγγείλτε φαγητό με τους φίλους σας, μοιραστείτε τον λογαριασμό σας με το Anytime.Συνομιλία με επιχειρήσεις. Ομιλήστε άμεσα με τις επιχειρήσεις, κάντε κρατήσεις, δείτε τις παραγγελίες σας ή πραγματοποιήστε αγορές.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ