2017-07-22 18:58:45
Φωτογραφία για Δημιουργήθηκε Ενιαία Διεύθυνση Μεταθέσεων στο ΓΕΣ
Ολοκληρώνεται σήμερα (21/07/2017) στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι η απο­κεντρωτική μεταφορά όλων των Δι­ευθύνσεων των Όπλων του Στρατού Ξηράς (Πεζικού, Τεθωρακισμένων, Πυροβολικού, Μηχανικού, Διαβιβάσεων και Αεροπορίας Στρατού) από το κτίριο του ΓΕΣ, που ήταν ως τώρα, στο στρατόπεδο «Παπάγου», στις κατά τό­πους περιοχές όπου εδρεύουν και οι Σχολές του κάθε Όπλου.

Σύμφωνα με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, πρόθεση είναι να λειτουργεί ως ένας ενιαίος «οργανισμός» σε επίπεδο μελετών, υλοποίησής τους, εκπαίδευσης των στελεχών, ασκήσεων κ.λπ., που να ενημερώνονται και να συνεργάζονται μεταξύ τους.

Από τις Διευθύνσεις αφαιρέθηκαν όλα τα θέματα μεταθέσεων προσωπι­κού, καθώς κάθε Διεύθυνση ασχολούνταν αποκλειστικώς με τα δικά της στελέχη, με αποτέλεσμα να υπήρχαν πολλές και διαφορετικές συμπεριφορές αντιμετώπισης επί κοινών θεμάτων μεταθέσεων προσωπικού, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προ­βλήματα, αδικίες και προσφυγές των θιγομένων στα δικαστήρια που τους δικαίωναν.


Τώρα πλέον δημιουργήθηκε στο ΓΕΣ Ενιαία Διεύθυνση Μεταθέσεων, όλων των μονίμων στελεχών, ενώνοντας έτσι τους ως τώρα υπάρχοντες 23 (!) διαφορετικούς φορείς μεταθέσεων του ΓΕΣ.

(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-21/07/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τελετή μετεγκατάστασης ΔΜΧ/ΓΕΣ στη ΣΜΧ-Ολοκλήρωση Προγράμματος Μετεγκατάστασης Δνσεων Όπλων ΓΕΣ (ΦΩΤΟ)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ