2017-07-23 10:33:33
Φωτογραφία για Τα 10 πράγματα που συμβαίνουν όταν φτάνεις τα 36
Στην εφηβεία, τα 20 και τα 30 όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι αήττητοι, άφθαρτοι, αθάνατοι. Στα 36 όμως, όλα αλλάζουν.

Σύμφωνα με νέα μελέτη, σε αυτή την ηλικία οι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν τη θνησιμότητα και να κάνουν τη... μεγάλη στροφή υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ένας θάνατος στην οικογένεια, μια προειδοποίηση από το γιατρό για κάποιο ενδεχόμενο πρόβλημα ή μια φωτογραφία που δεν κολακεύει μπορεί να προκαλέσουν σοκ και να οδηγήσουν έναν άνθρωπο σε αλλαγή κοσμοθεωρίας, σύμφωνα με την έρευνα του νοσοκομείου Spire Bristol. Μπορεί δηλαδή να τους κάνουν να μην ζουν για τη στιγμή, όπως μέχρι τότε, αλλά να σκέφτονται πιο μακροπρόθεσμα υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα 10 γεγονότα που μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο να αλλάξει την κοσμοθεωρία του είναι τα εξής:

Η συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι μεγαλώνειΈνα πρόβλημα υγείαςΈνας θάνατος στην οικογένειαΜια προειδοποίηση για ενδεχόμενο πρόβλημα υγείας από τον γιατρόΜια κακή φωτογραφία του εαυτού τουςΈνα τηλεοπτικό πρόγραμμα για τις βλαβερές διατροφικές συνήθειεςΑρνητικά σχόλια για τη φυσική του κατάστασηΈνα σοβαρό ατύχημαΈνα μήνυμα για τη δημόσια υγεία     πηγή
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ