2012-05-23 13:15:03
Φωτογραφία για Σενάρια για Βίκτορ Φερνάντεθ
Με βάση δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου ο Βίκτορ Φερνάντεθ προτάθηκε στον Ολυμπιακό και μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους ερυθρόλευκους για την ανάληψη της τερχνικής τους ηγεσίας.

Το όνομα του Βίκτορ Φερνάντεθ έρχεται να προστεθεί στην μακροσκελή λίστα του Ολυμπιακού αναφορικά με την διαδοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με αναφορές ισπανικών μέσων ενημέρωσης, ο 52χρονος προπονητής έχει προταθεί στην πειραίκή ΠΑΕ και η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ σοβαρά. Όπως μάλιστα ισχυρίζονται οι Ίβηρες, ο εν λόγω τεχνικός είναι πολύ πιθανό να αφιχθεί στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης για τις τελικές του συζητήσεις εμ την διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 52χρονος - γεννημένος στην Σαραγόσα τον Νοέμβριο του 1960 - Ισπανός τεχνικός αυτή την περίοδο δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο από καμία ομάδα, με την Μπέτις να αποτελεί την τεελτυαάι χρονικά ομάδα, της οποίας είχε αναλάβει τις τύχες, στο δεύτερο μισό της περιόδου 2009-2010. Αυτή την περίοδο ο Φερνάντεθ  εργάζεται ως σχολιαστής στην ισπανική τηλεόραση.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ