2012-05-23 13:39:02
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πράσινος παροξυσμός για το 1-1
Αν σήμερα δημοσιεύονταν τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης για τη συσπείρωση στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ενόψει της συνέχειας των τελικών και της μάχης κατάκτησης του τίτλου, το κοντέρ θα σταματούσε στο... 100%.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία για break, στο ματς της Δευτέρας (21/05), όμως σκέφτονται πλέον μόνο το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και το 1-1.

Από τη χθεσινή, κιόλας, προπόνηση οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειξαν να έχουν γυρίσει το... διακόπτη στο μυαλό τους. Αναγνώρισαν τα λάθη τους, διέκριναν τα κακώς κείμενα στο παιχνίδι τους και πλέον είναι αποφασισμένοι να τα αλλάξουν όλα και να πραγματοποιήσουν την ολική ανατροπή στην σειρά.

Ο στόχος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολος, όμως ο «εξάστερος» ζει για τα δύσκολα... Και η ανατροπή του πλεονεκτήματος έδρας του Ολυμπιακού, δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο ή τόσο δύσκολο να επιτευχθεί, όπως θέλουν να το παρουσιάσουν κάποιοι. Γι' αυτό και ο μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού αυτή την στιγμή, είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του να έχουν πάρει τα ηνία της σειράς και κεφάλι στο... σκορ.


Στην αυριανή αναμέτρηση οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου τους, που για ένα ακόμα παιχνίδι αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Η λέξη παροξυσμός είναι εξαιρετικά... απαλή για να περιγράψει τη δίψα του κόσμου για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Ζοτς και να τους οδηγήσει στο 1-1.

Την ίδια ώρα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει κάνει ό,τι ήταν δυνατόν, προκειμένου να εξασφαλίσει στο μέτρο του δυνατού τις καλύτερες συνθήκες για τον αγώνα, με τους «πράσινους» φιλάθλους να ετοιμάζονται να χάσουν την.. φωνή τους για να «σπρώξουν» τους αγαπημένους τους παίκτες σε μία ακόμα νίκη.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ