2012-05-23 13:47:47
Φωτογραφία για Όλες οι λεπτομέρειες για την κινηματογραφική ληστεία με πυροβολισμούς
Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση των ληστών με τα καλάσνικοφ, που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έναν οδηγό ταξί, προσπάθησαν να σκοτώσουν αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, άδειασαν τα ταμεία τράπεζας και έκλεψαν διαδοχικά ένα ΙΧ και 2 ταξί κατά τη διαφυγή τους. Διαβάστε στο planet-greece όλο το χρονικό και τις τελευταίες εξελίξεις Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece οι δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Ηλιούπολη, από το υπόγειο, αφού προηγουμένως είχαν κόψει τα κάγκελα ασφαλείας που είχαν τα παράθυρα.

Αφού άδειασαν τα ταμεία, βγαίνοντας από την τράπεζα, πάλι από το υπόγειο απ' όπου εισέβαλλαν,  προσπάθησαν στην αρχή να διαφύγουν με κλεμμένη μηχανή που είχαν παρκάρει απ' έξω. Όμως η μηχανή δεν έπαιρνε μπροστά κι έτσι υπό την απειλή όπλων ανάγκασαν διερχόμενη οδηγό τζιπ να ακινητοποιήση το όχημα και αφού την αποβίβασαν δια της βίας, εξαφανίστηκαν με αυτό.


Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τους κατεδίωξαν. Οι δράστες, αφού έφτασαν στη λεωφόρο Αμφιθέας, ανάγκασαν οδηγό ταξί, τον οποίο πυροβόλησαν στο πόδι να τους δώσει το όχημά του. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν, τους εντόπισαν στη διασταύρωση της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Αγίου Βασιλείου.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Στη συνέχεια οι ένοπλοι εγκατέλειψαν το ταξί, επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα, στο ΣΕΦ, με το οποίο και έφτασαν στην Καστέλλα, όπου και καταδιώκονται από περιπολικά της Αστυνομίας.

Μάλιστα οι ληστές στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν πέταξαν κάποια από τα χρήματα στο δρόμο, έξω από το ξενοδοχείο Mistral, στην περιοχή της Καστέλας.

Μέχρι και αυτή την ώρα, παρά τις αναζητήσεις, οι κακοποιοί παραμένουν άφαντοι.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ