2017-07-30 23:37:13
Φωτογραφία για Πορεία Μνήμης Ισαάκ- Σολωμού
Πορεία Μνήμης Ισαάκ- Σολωμού. Διήμερο Οδοιπορικό κατά μήκος της Νεκρής Ζώνης. Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού» δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με κόμματα, κομματικές νεολαίες, φοιτητικές οργανώσεις, ποδοσφαιρικές ομάδες, συνδέσμους φιλάθλων ή οποιεσδήποτε άλλες οργανώσεις και δεν συνεργάστηκε με κάποια άλλη οντότητα ή πρωτοβουλία για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων της. Στις εκδηλώσεις μας είναι όλοι ευπρόσδεκτοι αρκεί να τηρηθούν οι οδηγίες που προαναφέραμε έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των εκδηλώσεων. Σε καμία περίπτωση δε θα δεχτούμε ενέργειες που είναι δυνατόν να σπιλώσουν τη μνήμη των Ισαάκ και Σολωμού.

Όσοι συμμετέχουν στην πορεία των μοτοσικλετιστών θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν προστατευτικό κράνος και τη φανέλα που θα διανέμεται στους χώρους συγκεντρώσεως. Απαγορεύονται φανέλες οργανώσεων, ποδοσφαιρικών ομάδων, στρατιωτικών σωμάτων, κλπ. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουμε ότι δεν κάνουμε οποιεσδήποτε διακρίσεις. Εξάλλου, κομματικές, οπαδικές ή άλλες διακρίσεις δεν έχουν καμία θέση στην προσφορά τιμής για τη μνήμη των ηρώων μας και στον αγώνα για αποκατάσταση των δικαιωμάτων μας. Επίσης, κατά την παρουσία μας στο κοιμητήριο Παραλιμνίου και στην εκδήλωση που θα διοργανώσουμε δε θα ακουστούν οποιαδήποτε συνθήματα.


Διήμερο Οδοιπορικό κατά μήκος της Νεκρής Ζώνης

Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Το Οδοιπορικό θα ξεκινήσει από την Πάφο την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 στις 08:00 πμ και θα τερματίσει στο οδόφραγμα της Δερύνειας το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017. 

Θα διέλθει κατά μήκος της Νεκρής Ζώνης από ακριτικά χωριά, τα οδοφράγματα Λιμνίτη, Αστρομερίτη, Αγίου Δομετίου, Λήδρα Πάλας και οδού Λήδρας, τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και τα Φυλακισμένα Μνήματα. 

Στα οδοφράγματα θα προχωρήσουμε σε συμβολικό κλείσιμο και θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό. 

Όσοι επιθυμούν να παραστούν στο διήμερο οδοιπορικο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 99616989 μέχρι τις 2/8/2017.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – Περίπτερο Οκτάγωνο 7:30 π.μ. 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – Δρόμος Αστρομερίτη Τροόδους (Κέντρο Δροσιά) 6.30 π.μ 

ΛΕΜΕΣΟΣ – Χώρος Στάθμευσης K-Cineplex 7:30 π.μ. 

ΛΑΡΝΑΚΑ – Κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς 8:00 π.μ. 

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – Κυκλικός κόμβος Αγ. Νάπας 8:30 π.μ. 

ΠΑΦΟΣ – Χώρος Στάθμευσης Παφιακού Σταδίου 06:30 π.μ

Εκ μέρους της Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού

Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ