2017-08-04 12:39:19
Φωτογραφία για Τούρκοι στρατιώτες ταπεινώνουν και εξευτελίζουν Σύρους πρόσφυγες!
Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να λέγονται Ευρωπαίοι!Ο σουλτάνος βέβαια αυτα που θα διαβάσετε και θα δείτε τα επικροτεί .Τον εξευτελισμό και την ταπείνωση θέλουν να βλέπουν οι Τούρκοι στρατιώτες στα πρόσωπα των Σύρων προσφύγων που περνούν από τα σύνορά τους, όπως αποκάλυψε ένας δημοσιογράφος, ανεβάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες στα social media.

Φορώντας γυναικεία εσώρουχα και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι από την ντροπή, οι Σύροι πρόσφυγες είναι υποχρεωμένοι να μην φέρουν καμία αντίρρηση στις διαταγές των οπλισμένων στρατιωτών.

Τα διεθνή μέσα να σχολιάζουν ακόμη και τους μώλωπες και τους τραυματισμούς στα χέρια και στην πλάτη των προσφύγων.

«Ξανά και ξανά οι Τούρκοι στρατιώτες προσβάλουν μερικούς πρόσφυγες που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα», υπογράμμισε ο επίσης Σύρος δημοσιογράφος λέγοντας μάλιστα πως οι φωτογραφίες είχαν ανέβει στα social media από τους ίδιους τους στρατιώτες.

Κι όλα αυτά λίγες μέρες, είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά την δημοσίευση βίντεο όπου τρεις στρατιώτες δαγκώνουν, κλωτσούν και χτυπούν άγρια τους πρόσφυγες.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, αλλά μετά κατέβηκε προκάλεσε αντιδράσεις και είχε ως αποτέλεσμα και την σύλληψή τους. 
epixirimatias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΕ ΛΙΓΟ....
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΕ ΛΙΓΟ....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ