2017-08-05 10:42:03
Φωτογραφία για ΞΕΧΝΑ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ H Aλβανική παροικία της Μυκόνου, το κόλπο με τους Ιταλούς και η παρακμή
Μιλάμε για απίστευτο κόλπο φοροδιαφυγής με πρωταγωνιστές τους 10.000 Αλβανούς της Μυκόνου. Πρόκειται για την αλβανική

παροικία η οποία για δεκαετίες ολόκληρες χρησιμοποιήθηκε από Ελληνες νεόπλουτους αλλά και ξένους για το χτίσιμο των χιλιάδων πολυτελών κατοικιών του νησιού. Οι Αλβανοί κονόμησαν τρελά λεφτά-κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ο ένας-τα οποία όταν ξεκίνησε η κρίση τα έβγαλαν στην Αλβανία! Ούτε capital controls ούτε περιορισμοί.

Από τον Ρομπέρτο Κολπέτο

Στο μεταξύ είχαν αγοράσει οικόπεδα τα οποία στη συνέχεια έχτισαν και έγιναν ρεντρούμηδες κυρίως σε Ιταλούς τουρίστες μια και όλοι σχεδόν οι Αλβανοί της Μυκόνου μιλάνε ιταλικά.

Οι Αλβανοί λοιπόν που είναι πονηρόφατσες εκτός των άλλων νοικιάζουν στους Ιταλούς και τα λεφτά μπαίνουν σε αλβανικές τράπεζες. Το ελληνικό κράτος δεν παίρνει σάλιο από τα σπίτια που νοικιάζουν οι Αλβανοί στους Ιταλούς και όχι μόνο. Το πούλο παίρνει το ελληνικό κράτος και από τα έσοδα που έχουν όσοι μεγαλογιατροί, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοπαπατζήδες νοικιάζουν τα σπίτια τους μέσω airbnbn και άλλων κολπέτων που έχουν βρει οι επιτήδειοι. Ολα τα λεφτά βγαίνουν έξω.


Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το νταβατζιλίκι από τους φουσκωτούς και τους μαφιόζους που πουλάνε προστασία αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το νησί πλησιάζει στην μεγάλη παρακμή του-το πούλο δηλαδή.

Θα καταντήσει όπως το περίφημο Σαιντ Τροπέ στο οποίο πλέον βλέπεις μόνο Αλβανούς μορφονιούς με σαγιονάρες και τετράγωνα κεφάλια!!!

Αν οι Μυκονιάτες επιχειρηματίες και κάτοικοι του νησιού δεν αποφασίσουν να διώξουν από τη Μύκονο τους φουσκωτούς νταβατζήδες της Αθήνας και τους Αλβανούς το νησί έχει τελειώσει.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τη Μύκονο…    πηγή
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ