2017-08-09 08:57:24
Φωτογραφία για Απόλυτη κυρίαρχος η Ρεάλ: Πήρε και το Σούπερ Καπ με το 2-1 επί της Γιουνάιτεντ
Καζεμίρο στο 24' και Ίσκο στο 52' τα γκολ για την υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης - Μείωσε στο 62' με κοντινό πλασέ ο Λουκάκου

 - Δύο δοκάρια για τη Ρεάλ, ανέτοιμη η ομάδα του Μουρίνιο - Δείτε τα γκολ του αγώνα

Από εκεί που τελείωσε την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε και φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης: Με ακόμη έναν τίτλο, αυτή τη φορά το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι μερένχες που δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια ουσιαστική κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι, έδειξε ότι διαθέτει περίσσιο ταλέντο και χωρίς να χρειαδτεί η συμβολή του Κριστιάνο ΡΟνάλντο (μπήκε αλλαγή προς το τέλος του παιχνιδιού) επικράτησε με 2-1 επί της Γιουνάιτεντ, έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια, αλλά και αρκετές ευκαιρίες.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μουρίνιο, παρά τις προσθήκες των Λίντελοφ, Μάτιτς και Λουκάκου, έδειξε ότι κάτι της λείπει και παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή της ότι μπορεί να χτυπήσει τη «βασίλισσα».


Το σκορ άνοιξε για τη Ρεάλ ο Καζεμίρο στο 24' με προβολή μετά από εκπληκτική πάσα του Καρβαχάλ, ενώ στο 52' Μπέιλ και Ίσκο έκρυψαν την μπάλα μέσα στην περιοχή της Γιουνάιτεντ και ο Ισπανός την... εμφάνισε στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 2-0.

Το 2-1 σημείωσε ο Λουκάκου στο 62' με κοντινό πλασέ, μετά από σουτ του Μάτιτς και ασταθή απόκρουση του Νάβας.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας – Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο – Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο – Μπέιλ, Μπενζεμά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Βαλέντσια, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Νταρμιάν – Μάτιτς, Ερέρα – Μικιταριάν, Πογκμπά, Λίνγκαρντ – Λουκάκου

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ