2017-08-10 18:37:00
Φωτογραφία για «ΣΟΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΑΣΘ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΠΠΑ
Λάβρος, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ήταν κατά του Υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ, κατά την τελετή παράδοσης του Οργανισμού στον Στέλιο Παππά, με τον τελευταίο να του απαντά οργισμένος ότι φέρεται ως εκπρόσωπος της Ν.Δ., η οποία, όπως και τα άλλα κόμματα, έχει εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση για την επιλογή ως επικεφαλής του Οργανισμού του κ. Παππά, τον οποίο στηρίζει πλήρως το Μαξίμου.

Έτσι, οι κρατικές πλέον αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης μπήκαν στη νέα εποχή...επεισοδιακά, καθώς ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ έστησε «τηλεοπτικό σόου» στον διάδοχο του, Στέλιο Παππά και τον Υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη.

«Το νέο ήθος και η αξιοκρατία, που υποσχόταν, αποτυπώνεται σε επιλογές στελεχών με κριτήριο όχι την γνώση και την επιτυχή εμπειρία στις επιβατικές μεταφορές αλλά τις συγγενικές σχέσεις και την αφοσίωση στο κόμμα» τόνισε εμφατικά ο τέως πλέον Πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, πυροδοτώντας ένταση και διαλόγους-«φωτιά» με τον διάδοχο του, Στέλιο Παππά.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το δράμα της Ευρωζώνης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το δράμα της Ευρωζώνης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ