2017-08-12 20:04:16
Φωτογραφία για Το Facebook αλλάζει το μέλλον των βίντεο
Η νέα πλατφόρμα Watch έρχεται και επιδιώκει να χτυπήσει το YοuTube... Μέχρι σήμερα τα βίντεο στο Facebook είναι κυρίως ερασιτεχνικά ή μικρά αποσπάσματα από ειδησεογραφικούς οργανισμούς. Ενώ οι χρήστες επισκέπτονται το YοuTube ειδικά για να δουν βίντεο, αυτό δεν συμβαίνει στο Facebook. Για αυτό τον λόγο η εταιρία ανακοίνωσε τον επανασχεδιασμό του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι θα παρακολουθούν βίντεο στο Facebook, μέσα από μία νέα πλατφόρα βίντεο, το Watch (παρακολουθώ). 

Με το Watch, το Facebook φιλοδοξεί να περάσει σε ένα νέο επίπεδο, επιδιώκοντας να δελεάσει τα περίπου δύο δισεκατομμύρια μηνιαίων χρηστών του, ώστε να βλέπουν το κοινωνικό δίκτυο ως προορισμό για να δουν βίντεο. To Watch, που θα εμφανισθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του Facebook, θα είναι εξατομικευμένο, έτσι ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να ανακαλύπτει νέες τηλεοπτικές παραγωγές με βάση τις προτιμήσεις των φίλων του. Όταν οι χρήστες θα ανοίγουν το Watch, τα τελευταία επεισόδια των αγαπημένων προγραμμάτων τους, θα τους περιμένουν. Οι χρήστες θα αναρτούν και θα βλέπουν επίσης σχόλια για κάθε ταινία και θα μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις και κριτικές στη διάρκεια κάποιου επεισοδίου. 


Σε αυτή ακριβώς την κοινωνική αλληλεπίδραση μεταξύ των φίλων ποντάρει το Facebook για να διαφοροποιηθεί από την εμπειρία παρακολούθησης βίντεο που προσφέρουν το YouTube και το Netflix. Η πλατφόρμα θα είναι αρχικά διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα μπορεί να γίνει χρήση, μέσω κινητής τηλεφωνίας, ιστοσελίδας και των τηλεοπτικών εφαρμογών του δικτύου. Η εταιρία γνωστοποιήσε ακόμα τα σχέδιά της για μια σειρά νέων αποκλειστικών εκπομπών, που καλύπτουν θέματα όπως ο αθλητισμός, τα ταξίδια και το μαγείρεμα.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ