2017-08-17 13:01:18
Φωτογραφία για ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠτΔ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Μήνυμα «προς πάσα κατεύθυνση», με το βλέμμα προς την Τουρκία, ότι όχι μόνο υπάρχουν σύνορα της Ελλάδας, αλλά και ότι τα είναι σύνορα και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είμαστε αποφασισμένοι και ανυποχώρητοι να τα υπερασπιστούμε και εν ονόματι της ίδιας της Ε.Ε. έστειλε, με δηλώσεις του από τον Αλμυρό Βόλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο αρχηγός του κράτους βρέθηκε στην πόλη, τιμώντας την ιστορική επέτειο της απελευθέρωσης του Αλμυρού από τον τουρκικό ζυγό στις 17 Αυγούστου του 1881, επ' αφορμή της οποίας πραγματοποιήθηκε παρέλαση.

«Τότε τα σύνορα της Ελλάδα άρχισαν να επεκτείνονται, για να φτάσει μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους η Ελλάδα να έχει τα σύνορα τα οποία υπάρχουν σήμερα. Ας το σκεφτούν λοιπόν εκείνοι οι οποίοι κάνουν ανιστόρητες δηλώσεις και ακολουθούν ανιστόρητες τακτικές σχετικά με τα σύνορα και το διεθνές δίκαιο. Και όσο συνεχίζουν αυτή την τακτική, να το γνωρίζουν ότι απομονώνονται και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη διεθνή κοινότητα. Σε ό,τι αφορά εμάς τους Έλληνες, τα παρακολουθούμε αυτά, αλλά τους απαντούμε: Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ούτε να υποκύψουμε σε εκβιασμούς και πιέσεις, και κυρίως ξέρουμε καλά να υπερασπιζόμαστε την Ιστορία μας», κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ