2017-08-20 08:25:04
Φωτογραφία για Γενέθλιος ημέρα του συνδέσμου αποφοίτων ΣΣΕ '83 στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα
38 χρόνια συμπληρώνονται ακριβώς σε ένα μήνα, από την ημέρα που οι απόφοιτοι του Συνδέσμου ΣΣΕ τάξεως '83 εισήλθαν στη Σχολή Ευελπίδων.

Απόστρατοι οι περισσότεροι πλέον με λίγους εν ενεργεία ανώτατους αξιωματικούς οι οποίοι απαρτίζουν το ΑΣΣ, αποφάσισαν όπως γιορτάσουν αυτή την ημέρα με εκδήλωση στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, η πρωτοβουλία ανήκει στον δραστήριο σύνδεσμο αποφοίτων τάξεως '83, τα μέλη του οποίου ήδη ξεκίνησαν να ετοιμάζονται για την εκδήλωση.

Η τοποθεσία του ΚΑΑΥ όπως πληροφορηθήκαμε, επελέγη ως το καλύτερο μέρος από πλευράς πρόσβασης

όλων των μελών, ενώ έχει δοθεί και η  έγκριση του συμμαθητή τους Διοικητή Στρατιάς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο σχεδιασμός περιλαμβάνει άφιξη των μελών την Παρασκευή και το Σάββατο 22/23 Σεπτεμβρίου, στα οποία και θα δοθούν οικήματα για διαμονή. Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση και βράβευση των εν ενεργεία συμμαθητών, ενώ την Κυριακή το πρωί θα τελεσθεί θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Προκοπίου εντός του ΚΑΑΥ και μνημόσυνο για τους αποβιώσαντες συμμαθητές.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην οποία θα υπάρχει και μεγάλο ''χακί παρασκήνιο'', με δεδομένο ότι η τάξη '83 είναι από αυτές που λογικά ένα από τα εν ενεργεία μέλη της  θα ανέλθει στο μέλλον στο αξίωμα του Α/ΓΕΣ.
Η.Π
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ