2017-08-20 09:34:48
Φωτογραφία για Νοσοκομείο ''φάντασμα'' το 404 ΓΣΝΛ
Νοσοκομείο ''φάντασμα'' θύμιζε προχθές Παρασκευή το 404 ΓΣΝΛ. Όπως μας μετέφερε απόστρατος Ταξίαρχος ο οποίος το επισκέφθηκε υπήρχαν ιατρικά τμήματα που ήταν κλειστά ενώ και οι επισκέπτες ήταν πολύ λίγοι.

Σε ερώτησή του γιατί συμβαίνει αυτό έλαβε την απάντηση ότι το γεγονός οφείλεται στις καλοκαιρινές άδειες που έχει λάβει το ιατρικό προσωπικό κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Όπως πληροφορηθήκαμε από την πλευρά μας στο kranosgr, υπάρχουν ιατρικές ειδικότητες οι οποίες καλύπτονται μόνο με ένα γιατρό κάτι που οδηγεί στο αποτέλεσμα αυτό. Όλο το χρόνο οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τους ασθενείς, όμως είναι και αυτοί άνθρωποι και πρέπει να ξεκουραστούν λαμβάνοντας τις νόμιμες άδειές τους. Ένα παράδειγμα θα αναφέρουμε χαρακτηριστικά το οποίο είμαστε σίγουροι ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Στεφανής θα το λάβει σοβαρά υπόψιν του. Αφορά το Παθολογικό τμήμα του νοσοκομείου όπου από τους 4 ιατρούς του Στρατού Ξηράς έχει μείνει μόνο ένας, ο οποίος από την πλευρά του καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο όλους τους ασθενείς. 

Ας ελπίσουμε ότι με τις έκτακτες μεταθέσεις του Σεπτεμβρίου που εκκρεμούν, θα ρυθμιστούν αυτά τα θέματα για την καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου και κατά συνέπεια το όφελος των δικαιούχων ασθενών.
Η.Π
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ